25 / 04 / 2024

biev ramazan indirim kampanyası

biev ramazan indirim kampanyası

Dünya çapında birçok tasarımcıyla oluşturulan özel koleksiyonları ve el işçiliği ile şekillendirilmiş mobilyaları ile öne çıkan Biev, seçili ürünlerinde Ramazan’a özel yaptığı indirimiyle iftar sofralarınıza eşlik edecek.

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

İstanbul'da temel gıdaya yüzde 25 indirim geldi! Ramazan ayı boyunca geçerli olacak!

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Faruk Güzeldere yaptığı açıklamada İstanbul PERDER üyesi marketlerde, temel gıda ürünleri öncelikli olacak şekilde ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe yüzde 25'e ulaşan indirim yapacaklarını müjdeledi.

Yerel zincir marketlerden Ramazan kampanyası: Hem fiyat sabitleme hem de indirim!

Yerel zincir marketlerden son dakika Ramazan kampanyası müjdesi geldi. Başlatılan kampanya kapsamında hem fiyat sabitleme hem de indirim kararı alındı. İşte kampanya ile ilgili detaylar...

Migros Market'te Ramazan ayına özel indirimli ürünler raflardaki yerini aldı!

Migros'ta bu Ramazan'a seçili birçok ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor. Ramazan paketlerinden hurma ve tatlılara, birden fazla seçili ürünler sizleri bekliyor.

Tarım Kredi 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel kataloğunu yayımladı! Ramazan öncesi birçok üründe indirim fırsatı!

Tarım Kredi Market 5 Mart - 14 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Tarım Kredi'de Ramazan Ayına özel birçok üründe indirim yapılacağı kaydedildi.

CarrefourSA’da 1-6 Mart'ta "Ramazan" indirimleri başlıyor! CarrefourSA seçili birçok üründe indirim fırsatı! 

CarrefourSA 1-6 Mart'ta birçok seçili üründe indirim yapılacağı duyuruldu. Sıvı yağdan, domatese, pirinçten, salçaya kadar birçok üründe Ramazan kampanyası yapılacak.

Herkes merakla bekliyordu! Sonunda kırmızı ete indirim geldi

2023'te de çıkışı devam eden et fiyatları Ramazan ayında da devam etti. Bu artıştan sonra, beklenen indirim nihayet gerçekleşti ve et ücretleri 199 TL'ye üştü. Bu durumda kuşbaşı ve kıyma ücretlerinde düşme görüldü.

Bayram festivali Anpa Gross'tan! Çılgın kampanya.. Ramazan Bayramı'nda Ayçiçek Yağı 114,90 TL'ye düştü

Medyada devamlı olarak indirim ve kampanyaları ile gündeme gelen Anpa Gross, Ramazan Bayramı'nda da  çılgın indirimlerine devam etti 14-23 Nisan arası uygulanacak indirime ilgi yoğun oldu.

Aracı olanlara bayram müjdesi! Benzin ve motorin dev indirim geldi

Ramazan Bayramı'nda tüm sürücüleri sevindiren önemli bir açıklama geldi. Benzin ve motorine dev indirim geldi. İşte tüm detaylar...

Carrefour'un Ramazan ayı kampanyaları bitmek üzere! Yumurta, Ayçiçek yağı Toz şeker ne varsa indirimde

Rahmet ayı Ramazan ayının son 10 gününe girilmesiyle beraber indirimli ürünler bir bir açıklanmaya devam ediyor. Bomba avantajlar ile dikkat çeken o markette ne ararsan indirim listesinde. Birbirinden ğişik ürünler ile beraber indirime giden o market indirimli ürünler listesini paylaştı.

Migros'tan Ramazan bombardımanı! Ayçiçek yağında fiyatlar yeri serildi

Ramazan ayının bereketi hanelere yayılırken marketlerde bu aylara özel arka arkaya indirimlerini ilan ediyor. Bu indirimleri duyuran marketlerden biri de Migros. Hemen hemen her üründe indirime giden Migros'un indirim listesi haberimizde.

Carrefour'dan dev Ramazan fırsatı! Ayçiçek yağı fiyatları yere serildi

Bereketiyle gelen Ramazan ayı ile birlikte marketler aracılığı ile üst üste indirim haberleri geliyor. Ramazan ayı ile beraber indirimli ürünleri raflara dizen marketler tüketicilerin ilgisini çekti. Carrefour'da bu marketlerden birisi. Peki 07 Nisan 2023 ayçiçek yağı fiyatları nedir?

Homend küçük ev aletlerinde yüzde 45'e varan indirim! Sakın kaçırmayın! 3 Nisan 2023 fiyat listesi...

Mutfaktaki iş yükünü hafifleten ve kullanıcılarına büyük pratiklik sağlayan Homend küçük ev aletlerinde Ramazan fırsatı devam ediyor. Peki, sepette yüzde 45'e varan indirim hangi ürünlerde geçerli? Homend kıyma makinesi indirime girdi mi?

biev ramazan indirim kampanyası Haberi

biev ramazan indirim kampanyası

Dünya çapında birçok tasarımcıyla oluşturulan özel koleksiyonları ve el işçiliği ile şekillendirilmiş mobilyaları ile öne çıkan Biev, seçili ürünlerinde Ramazan’a özel yaptığı indirimiyle iftar sofralarınıza eşlik edecek. 


Ramazan günlerinin en keyifli ve paylaşım dorukta olduğu iftar sofralarınız Biev ürünleriyle lezzetleniyor. Biev ürün gamındaki mutfak ürünleri ve sofra takımları iftar sofralarına lezzet katarken, keyifli masalarda bambaşka bir hava estiriyor. Sevdiklerinize hazırladığınız enfes yemekler, biriktirdiğiniz sevgi dolu anılar için Biev, Ramazan sofralarınızın mönülerini hazırlarken size yardımcı olacak pişirme ürünleri, sunum, saklama, yemek takımı, çatal bıçak takımı, çay ve kahve takımlarını Biev.com.tr’ de ekstra indirimlerle satışa sunuyor. İftar sofranızı hazırlamadan önce mutlaka www.biev.com.tr adresine göz atıp, istediğiniz ürünü sipariş edin.