19 / 04 / 2024

Big Chefs dubai

Big Chefs dubai

Ankara'da kurulan Big Chefs, Dubai Şeyhi El Maktum'un şirketlerinden Meraas'la ortak şube açtı. Dubai'de restoran sayısını 5'e çıkarmayı hedefleyen Big Chefs, 2015'te yurtdışı yatırımları için gaza basacak. Hedefi Asya ülkeleri

Big Chefs'in halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası oldu! 1,8 milyon yatırımcı katıldı! 

3-5 Mayıs tarihlerinde talep toplanan Big Chefs'in toplam halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Dubai küresel inşaat piyasasının hedefinde!

25-28 Kasım’da Dubai’de düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarı The BIG 5 Show ile 220 Türk firması bölgenin en seçkin platformunda ürünlerini sergileyerek, ihracatlarını ikiye katlayacakları birçok iş anlaşması ve ortaklıklara imza attı...

İnşaat sektörü gözünü Körfez'e dikti!

İnşaat ve yapı sektöründe bütün dünyanın gözünü diktiği BIG 5 Dubai, BIG 5 Qatar ve Mosbuild Fuarları Türk inşaatçılarını bekliyor.

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

The BIG 5 Show Dubai fuarına rekor katılım!

The BIG 5 Show Dubai, Ortadoğu’nun en büyük, dünyanın ise sayılı yapı fuarlarında biri olarak nitelendiriliyor. Bu yıl 39’uncu kez kapılarını açan bu dev organizasyona 2 bin 500 firma katıldı.

Dubai BIG 5 Show 26-29 Kasım'da!

Dubai BIG 5 Show, Çin, Hindistan, Almanya ve Suudi Arabistan’ın da içinde yer aldığı 142 ülkeden 2.500 firmayı Dubai’de buluşturuyor.

Beykoz Big Chefs Restoran için kaçak iddiası!

Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki Big Chefs Restoran'ın kaçak olduğu iddia edildi. AKP eski Meclis üyesi Lale Çulban Enç'in sahibi olduğu restoran 6 ay önce mafya hesaplaşmasına sahne olmuştu.

Kalekim Dubai Big 5’ta!

Kalekim, Dubai’de düzenlenen dünyanın önemli yapı fuarlarından ‘Dubai The Big5 Show’da yenilikçi ürünleriyle büyük ilgi gördü. mlerine son veriyor.

Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’a büyük ilgi!

ODE, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde bu yıl 38’si düzenlenen Dubai Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı’na katıldı. Yapı ve inşaat sektöründeki en önemli fuarlardan biri olan Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’ın standı ve ürünleri büyük ilgi gördü.

Big Chefs’in yüzde 40’ı Taxim Capital’in oldu!

2007 yılında Gamze Cizreli tarafından kurulan Big Chefs’in yüzde 40’ı özel sermaye fonu Taxim Capital’e geçti. 200 milyon liraya yaklaşan cirosuyla dikkat çeken Big Chefs, bu yatırımla yurtdışında büyümeyi hedefliyor.

Big Chefs 36'ncı şubesini One Tower AVM'de açtı!

Ankara'da doğan ve farklı tarzı, sıcak atmosferi ve özel lezzetleriyle ünü ülke dışına yayılan Big Chefs'in 36'ncı şubesi, One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde kapılarını açtı.

Kahramanmaraş, Dubai İnşaat Fuarı'na çıkarma yaptı!

KMTSO ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen, 21-25 Kasım 2015 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleşen DUBAİ BIG 5 2015 İnşaat Yapı Malzemeleri Fuarı’na Kahramanmaraşlılar 30 kişi ile çıkarma yaptılar.

ORKA Banyo, Dubai Big 5 Show'da ilgi gördü!

Tasarımlarıyla göz dolduran, teknolojisi ile ergonomi ve fonksiyonelliği buluşturarak geleceğin banyolarına imza atan ORKA® Banyo'nun eşsiz modelleri, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda büyük beğeni topladı.

Big Chefs dubai Haberi

Big Chefs dubai


2007'de Ankara'da kurulan ve tüm Türkiye'de hızla büyüyen Big Chefs rotasını yurtdışına çevirdi. İlk durağı Dubai oldu. Şeyh El Maktum'un şahsi şirketi Meraas Holding'in ortaklığıyla açılan restoran, Real Madrid Cafe, Cheesecake Factory, Roberto Cavalli Cafe, Magnolia Bakery gibi dünyanın en popüler markalarına ev sahipliği yapan Jumeirah Beach Road'daki The Beach'te yer alıyor. Restoranın sahibi Gamze Cizreli ve El Maktum'un yeğeni Kareem Attiyat'la Dubai'de bir araya geldik. El Maktum'un yeğeni Kareem Attiyat, yiyecek-içecek sektöründe başka Türk markalarıyla da ortaklık yapabilecekleri sinyalini verdi. 


 Meraas Holding hangi sektörlerle uğraşıyor? 

Özellikle gayrimenkul yatırımlarıyla ilgileniyoruz. Daha çok aile turizmi, oteller, yiyecek-içecek yatırımları... Açık hava AVM'leri yapıyoruz. İlk kez açık alanda bu tarz mekân yaptık. The Beach çok özel bir yer. Bundan sonra Box Park ve La...