20 / 04 / 2024

Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’a büyük ilgi!

Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’a büyük ilgi!

ODE, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde bu yıl 38’si düzenlenen Dubai Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı’na katıldı. Yapı ve inşaat sektöründeki en önemli fuarlardan biri olan Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’ın standı ve ürünleri büyük ilgi gördü.



Yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE, yapı ve inşaat sektörünün dünyadaki en önemli fuarlarından biri olan Dubai Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı’na katıldı. ODE Isıpan markasıyla ekstrüde polistren esaslı ısı yalıtım malzemesi, ODE Membran markasıyla su yalıtım örtüleri, ODE Starflex markasıyla ısı, ses, ve yangın yalıtımında kullanılan cam yünü ve ODE R-Flex markasıyla da elastomerik kauçuk köpüğü tesisat yalıtım malzemesi üretimi gerçekleştiren ODE’nin standı ve ürünleri fuarda büyük ilgi gördü. Çorlu’daki 4 modern üretim tesisinde üretilen 4 binden fazla ürün çeşidi ve uzman personeli ile yalıtım sektörünün en büyük üreticileri arasında yer alan ODE Yalıtım, Eskişehir üretim üssünün ikinci fazının tamamlanmasıyla birlikte Türkiye yalıtım sektörünün en büyük kapalı alana sahip üreticisi olacak.  


Eskişehir fabrikasının açılması ile birlikte artacak olan üretim kapasitesiyle ihracata ağırlık vereceklerini anlatan ODE Yalıtım Genel Müdürü Ali Türker, “Eskişehir fabrikamızın tamamlanmasıyla Türkiye kauçuk pazarının 2 katı üretim kapasitesine sahip olacağız. Bu kapsamda ihracatımızı 4 yıl içinde % 100 arttırmayı hedefliyoruz. Fuarlar bu hedefimizi gerçekleştirmek yolunda önemli bir araç. Dubai Big 5 Fuarı da sektörümüzün dünyadaki en önemli fuarlarından. Bu nedenle ODE Yalıtım olarak bu fuarda da yerimizi aldık. Fuarda standımızın ve ürünlerimizin görmüş olduğu yoğun ilgiden çok memnunuz” dedi.


Geri Dön