25 / 04 / 2024

Bilal Özcan Yapı İnşaat iletişim

Bilal Özcan Yapı İnşaat iletişim

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Özcan tarafından kuruldu.

İmparator Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilal tarafından kuruldu.

Mineral Beton Ve Yapı Kimyasalları Limited Şirketi kuruldu!

Mineral Beton Ve Yapı Kimyasalları Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Dengiz Özcan tarafından kuruldu.

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Üstün, Nafi Ergül, Faruk Bilal Şener ve Mustafa Yağcı ortaklığında kuruldu. 

Özseher Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özseher Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Aydın tarafından kuruldu.

Seramiknoktası Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seramiknoktası Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Bilal Aydın tarafından kuruldu.

Timber Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timber Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özcan tarafından kuruldu.

Csb Plastik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csb Plastik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Emö İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Emö İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Dyr Makina İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyr Makina İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Asb34 İnşaat Yapı Malzemeleri Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asb34 İnşaat Yapı Malzemeleri Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Yavuz tarafından kuruldu.

Mbo Yapı Sistem Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mbo Yapı Sistem Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bilal Oktay tarafından kuruldu.

Bilal Özcan Yapı İnşaat iletişim Haberi

Bilal Özcan Yapı İnşaat iletişim

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Özcan tarafından kuruldu.

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1) Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2) Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3) Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkân, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4) Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5) Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6) Komisyon mukabilinde yurt içinde ve...