27 / 04 / 2024

Bilecik Bahçelievler sağlık ocağı

Bilecik Bahçelievler sağlık ocağı

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile Beşiktaş ve Bahçelievler Mahallelerinde atıl vaziyette olan 112 Servis binaları, gerekli tadilatın ardından Sağlık Ocağı olarak hizmet vermeye başlayacak.

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Aksu, Anıl Şahin ve Gözde Çavuşoğlu ortaklığında kuruldu.

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kingdom Sağlık Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Baylan ve Murat Seheryıldızı ortaklığında kuruldu.

Monowela Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Monowela Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Emin Çelik tarafından kuruldu.

Dab Nefes Sağlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dab Nefes Sağlık Turizm İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Ercan tarafından kuruldu.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi açıdlı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Saçak Enerji İnşaat Turizm Lojistik Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saçak Enerji İnşaat Turizm Lojistik Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile ARS Temizlik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret L., Bulut Mimarlık Mühendis İnşaat Turizm Taahhüt T., İştem Temizlik Hizmetleri Turizm ve İnşaat Sanayi

Santelina Sağlık Hizmetleri Ve Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Santelina Sağlık Hizmetleri Ve Turizmi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abiddin Acar, Alper Boz ve Nalan Vardar Koşun ortaklığında kuruldu.

Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mt Gayrimenkul Sağlık Dış Ticaret Ve Üretim Anonim Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

SS Hair Clinic Sağlık ve Güzellik Turizm Limited Şirketi kuruldu!

SS Hair Clinic Sağlık ve Güzellik Turizm Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Sarıkurt tarafından kuruldu.

Saroz Sağlık Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saroz Sağlık Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Yurteri tarafından kuruldu.

İstanbul Corpa Turizm Seyahat Acenteliği Sağlık Ve Bilişim Hiz.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Corpa Turizm Seyahat Acenteliği Sağlık Ve Bilişim Hiz.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saffet Küçük ve Yılmaz Soğukçeşme ortaklığında kuruldu. 

Şanlıurfa Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi inşaatını tamamladığı Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bilecik Sağlık Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlandı

Bilecik’in Pazaryeri İlçesi'nde yapılan Sağlık Meslek Lisesi ve 200 kişilik pansiyonun inşaatı tamamlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yatırımları yerinde inceledi.

Bilecik Bahçelievler sağlık ocağı Haberi

Bilecik Bahçelievler sağlık ocağı


Bilecik Beşiktaş ve Bahçelievler Mahallelerinde atıl vaziyette olan 112 Servis binaları, gerekli tadilatın ardından Sağlık Ocağı olarak hizmet vermeye başlayacak.


Bahçelievler ve Beşiktaş Mahalleleri, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile sağlık alanında güzel bir hizmete kavuşuyor.


Şehrin birçok noktasında güzel hizmetlere imza atan Bilecik Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda açılışları yapılan, fakat kullanılmayan 112 Servis Noktalarında gerekli tadilat çalışmalarını yaparak, Sağlık Ocağı şeklinde vatandaşların hizmetine sunacak.




Bilecik...