28 / 03 / 2024

Bilgili İşletme Gayrimenkul Geliştirme iletişim

Bilgili İşletme Gayrimenkul Geliştirme iletişim

Bilgili İşletme Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Serdar Bilgili Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Şerife Ercantürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda ve Sevil Temo Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 15 Temmuz'da kuruldu.

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 34 milyon 331 bin 344 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, Selim Akın, İrfan Erciyas ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Orman Genel Müdürlüğü Antalya'da gayrimenkul satacak!

Konyaaltı Orman İşletme Müdürlüğü, Antalya Konyaaltı'nda yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Utk İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Utk İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Uğur Bilgili tarafından kuruldu.

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

Bilgili İşletme Gayrimenkul Geliştirme iletişim Haberi

Bilgili İşletme Gayrimenkul Geliştirme iletişim

Bilgili İşletme Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Serdar Bilgili Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Şerife Ercantürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda ve Sevil Temo Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Temmuz'da kuruldu. 


Bilgili İşletme Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu;  A.     Şirketin başlıca faaliyet konuları şunlardır: 1-     Her türlü gayrimenkul yatırımı yapmak; emlak, siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, santraller, beton santralleri organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, bina, işyeri, arsa, arazi, anlatımı kısmen turizmin teşvikine ve korunmasına ilişkin yasa ve düzenlemelerde ortaya konulan her türlü komple veya bölümlere ayrılmış doğrudan veya dolayısıyla turistik tesis, otel, motel, apart-otel, hostel, mocamp, camping, pansiyon, devre mülk, tatil köyü, turistik ev ve villalar, yat limanları, hediyelik eşya...