16 / 04 / 2024

bilişim teknolojileri sınıfları

bilişim teknolojileri sınıfları

22 Eylül 2012 - The Boeing Company, bu hafta İstanbul ve Tekirdağ’da açtığı iki yeni, tam donanımlı bilişim teknolojileri sınıfı ile, Türkiye’de eğitim alanındaki anlamlı katkılarına ve desteğine devam ediyor

Evlerde yüzde 25 sınır var ama, Vakıflar kiracılarına çok yüksek kira zamları için ihbarname yolluyor!

Konut kira artışlarına geçtiğimiz yıl yüzde 25 zam sınırı uygulaması getirildi. Ancak, Vakıflar bölge müdürlükleri, kiracılarına yaptıkları yüksek zamlarla gündeme geliyor. Milat Gazetesi köşe yazarı Serdar Arseven, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım...

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Serbay Aydın tarafından kuruldu.

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Serbay Aydın tarafından kuruldu.

Saper Bilişim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saper Bilişim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Saper tarafından kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Yargıtay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alıyor! Başvurular yarın başlıyor! KPSS ve YDS puanı olanlar dikkat! 

Yargıtay Başkanlığı tarafından sözleşmeli bilişim personeli alımına ilişkin ilan yayımlandı. Peki Yargıtay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuruları ne zaman? Şartları neler? İşte detaylar...

KPSS'den 60 puan alan yaşadı: Adalet Bakanlığı sözleşmeli bilişim uzmanı alacağını duyurdu! İşte başvuru tarihi...

Adalet Bakanlığı 64 bilişim uzmanı alacağını duyurdu. Müjdeli haberi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç sosyal medya hesabından duyurdu. İşte detaylar...

Yüksek Seçim Kurulu 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alıyor! Başvurular 22 Eylül'de başlayacak! Aman kaçırmayın!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı yapılıyor. Söz konusu alım için başvurular 22 Eylül'de başlayacak. İşte YSK 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı ile ilgili detaylar...

Bilişim dünyasının gelirleri yüzde 74 oranında arttı!

“Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması-Bilişim 500”ün ilk verilerine göre, 2022 yılında sıralamaya giren şirketlerin toplam geliri, 2021 yılına göre yüzde 74 büyüyerek 372 milyar TL oldu.

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer A.D. Dheedan tarafından kuruldu.

Borsa İstanbul'da gong bugün Forte Bilgi İletişim Teknolojileri için çaldı: 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL satış!

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri, 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL'lik satış yapılan halka arz sürecinin ardından, bugün Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. 

Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları

Seçime son bir gün kalırken seçim öncesinde altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları bu hafta son dört ayın en büyük kaybını  yaşadı. Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları.

Bankalardan seçim öncesi yeni hamle: Kredi kartına nakit avans çekiminde vade ve tutarlara sınır getirildi!

Son aylarda faiz oranının daha uygun olması nedeniyle kredi kartına nakit avans kullanımı banka müşterileri tarafından yoğun ilgi görüyor. Ancak bazı bankaların seçim öncesi belirsizlik ortamı nedeniyle nakit avans kullandırımında vade ve tutarda çeşitli sınırlamalar getirdiği belirtiliyor.

bilişim teknolojileri sınıfları Haberi

bilişim teknolojileri sınıfları

Bilişim teknolojieri sınıfları, İstanbul’un Bakırköy ilçesindeki Özel Dadyan Ermeni İlköğretim Okulu’nda ve Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesindeki Çerkezmüsellim İlköğretim Okulu’nda kuruldu. Böylelikle Boeing’in 12 yılda eğitim alanında destek vermiş olduğu proje sayısı 38 şehirde 107’ye  ulaştı. Yeni bilişim teknolojileri sınıfları; 20 ve 21 Eylül’de Boeing Türkiye Başkanı Greg Pepin, görevi Ekim ayında Greg Pepin’den devralacak olan yeni Boeing yöneticisi Bernie Dunn, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve yerel yöneticilerin katılımıyla gerçekleşen törenlerle açıldı. İstanbul’daki tören, İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’e vekaleten Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Küçük, Vali Yardımcısı Harun Kaya ve Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in katılımlarıyla, Tekirdağ’daki tören ise Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem ve Çerkezmüsellim Belediye Başkanı Selim Kesebir’in katılımlarıyla gerçekleşti. 


Açılış konuşmalarında Greg Pepin,...