19 / 04 / 2024

Bilkay İnşaat Uluslararası

Bilkay İnşaat Uluslararası

Bilkay İnşaat Uluslararası Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Burak Küçükbekir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Haziran'da kuruldu

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Zangar İnşaat Uluslararası Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Zangar İnşaat Uluslararası Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Maulen Kospanov, Mustafa Tuncay Marlalı ve İbrahim Pala ortaklığında kuruldu.

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Arnavutköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Püsküllü tarafından kuruldu.

Sege İnşaat Taahhüt Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sege İnşaat Taahhüt Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin  TL sermaye bedeli  ile Çağlar Ünal ve Fırat Topaloğlu tarafından kuruldu.

Onur İnşaat, Dnipro Uluslararası Havalimanı’nı yapacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Onur İnşaat'ın Ukrayna Dnipro'da üstlendiği yeni bir havalimanı işini üstlenmesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Onur, Ukrayna’da 1.7 milyar liralık ihale üstlendi' başlıklı yazısı...

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi Maltepe’de 1 milyon TL yatırım bedeli ile Haluk Dinç tarafından açıldı.

Debaj Uluslararası İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Debaj Uluslararası İnşaat Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu’nda  350 bin TL sermaye bedeli  ile  A.Salam A.K.A. tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Almid Uluslararası Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almid Uluslararası Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin  TL sermaye bedeli ile Sadıa   Rachıd ve Adnan Abdalhamıdaltalaj tarafından kuruldu.

Akc Uluslararası İnşaat Yapı Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Akc Uluslararası İnşaat Yapı Dekorasyon Limited Şirketi Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Murat Akcan tarafından kuruldu.

Dekon Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dekon Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  50  TL sermaye bedeli ile Batuhan Erdem tarafından kuruldu.

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Dilmenler Mardin Seyahat Turizm Uluslararası Taşım.Nakl.İnşaat San.Ve Tic Limited Şirketi Bayrampaşa’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Turunç tarafından kuruldu.

Bilkay İnşaat Uluslararası Haberi

Bilkay İnşaat Uluslararası

Bilkay İnşaat Uluslararası Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Burak Küçükbekir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Haziran'da kuruldu. Bilkay İnşaat Uluslararası Nakliyat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bilkay İnşaat Uluslararası Nakliyat Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü Güzelyurt Mahallesi, 1. Caddesi, No:13 Yaraşan Eserkent Sitesi A2 Blok...