18 / 04 / 2024

bimeks mersin mağaza

bimeks mersin mağaza

2013 yılında 10. mağzasını açan Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş., 73. mağazasını Mersin'de yarın açacak...

Bimeks 2016'da mağaza sayısını 150’ye çıkaracak!

Bimeks, bu yıl 9 ayda yüzde 27 artışla 4.86 milyon lira net kâr açıkladı. Akgiray, mevcut durumda 140 olan mağaza sayısının ise gelecek yıl 150’ye ulaşmasını planladıklarını söyledi.

Bimeks Lefkoşa'da mağaza açtı!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'deki ilk mağazasını açtı. Lefkoşa'de 1001 Airport Mail Shopping'deki 570 m2'lik alanda hizmete giren mağaza, şirketin yurtdışında hedeflerinde öncü adım olarak nitelendirildi.

Çilek'ten Akdeniz bölgesine 2 yeni mağaza!

Çilek, açtığı konsept mağazalarla büyümeye devam ediyor. Çilek, Akdeniz Bölgesi’nin en önemli şehirlerden olan Mersin’de açtığı 2 yeni mağaza ile Türkiye’deki toplam mağaza sayısını 175’e çıkardı.

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl AVM’de açtı. İnegöllüler ilk gün açılışa özel indirimlerden faydalanmak için Bimeks mağazasına akın etti. Mağaza toplam 450 metrekare satış alanına sahip.

Silvian Heach Kids İstanbul'da mağaza açıyor!

Türk, İtalyan ve Portekiz ortaklı bir operasyon firması olan Bovizza Franchising, Silvian Heach'i bayiliklerle büyütme hedefini sürdürüyor. Silvian Heach Kids, Ankara, Gaziantep, Adana, Mersin ve Lefkoşa-Kıbrıs'tan sonra İstanbul'a mağaza açtı

Bimeks Muğla'da mağaza sayısını 5'e çıkardı!

Marmaris'te açtığı yeni mağazasıyla Muğla'daki mağaza sayısını 5'e çıkaran teknoloji perakendecisi Bimeks, açılışa özel indirimleriyle vatandaşın ilgisini çekiyor. Bimeks'in yüzde 50'ye varan indirimleri günler öncesinden yapılan reklamlarla duyuruldu...

Bimeks 1 günde 6 mağaza açtı!

Teknoloji perakendecisi Bimeks, Balıkesir dahil 6 mağazanın açılışını eş zamanlı olarak gerçekleştirerek mağaza sayısını 126'ya çıkardı. Bimeks'in gelenekselleşen açılışa özel büyük indirimleri, vatandaştan büyük ilgi gördü.

Bimeks Ankara Kentpark'ta mağaza açtı!

Geçtiğimiz yıl Fransız şirketi Darty'nin 28 mağazasını devralma anlaşması imzalayan Bimeks'in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. Bimeks'in 3 yeni mağazası eş zamanlı açılışla hizmete girdi.

Bimeks Kentpark mağazası açıldı!

Bimeks'in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. İstanbul, Konya ve Ankara'da 5 Nisan Cumartesi günü açılan 3 yeni mağaza ile Türkiye genelinde mağaza sayısını 120'ye çıkardığı aktarıldı.

Bimeks İstanbul, Ankara ve Konya'da 3 yeni mağaza açtı!

Bimeks İstanbul, Ankara ve Konya'da 3 yeni mağaza açtı. Sektöre yerli şirketlerin yön verdiğine dikkat çeken Bimeks Yönetim Kurulu Başkam Murat Akgiray, "Yabancı rekabetinin kısa bir sürede biteceğini düşünüyorum" dedi

Bimeks mağaza sayısı 116'ya çıkardı!

Bimeks’in, Darty mağazaları tabela dönüşümlerinde bugünkü durağı Sakarya Serdivan AVM oldu. Bimeks 2014 yılının başından itibaren 14’üncü mağazasını da açarak mağaza sayısını 51 ilde 116’ya yükseltti.

Bimeks Güneydoğu'da mağaza sayısını artırıyor!

Bimeks Güneydoğu'da mağaza sayısını artırıyor Teknoloji perakende şirketi Bimeks, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden olan Diyarbakır Ninova Park şubesini açtı. Vatandaşlar, indirim için birbirleriyle yarıştı.

Bimeks 3 mağaza birden açtı!

Teknoloji perakendesinde gerçekleştirdiği satın almalarla öne çıkan Bimeks, geçtiğimiz yıl devraldığı Electro World mağazalarının 3 tanesinin daha tabelalarını değiştirdi. İstanbul, Ankara ve Bursa’daki 3 Electro World mağazası daha Bimeks oldu...

bimeks mersin mağaza Haberi

bimeks mersin mağaza

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş., Mersin mağaza açılışı hakkında açıklamada bulundu...


AÇIKLAMA:

Şirketimiz 2013 yılında açmış olduğu 10.mağazası 25 Mayıs 2013 Cumartesi günü Mersin İli, Akkent Mahallesi, H. Okan Merzeci Bulvarı No: 759 Tesco Kipa A.V.M. Giriş Kat YENİŞEHİR-MERSİN adresinde faaliyete geçecektir

Şirketimizin faaliyet gösterdiği şehir sayısı Mersin mağazası ile birlikte 44'e yükselmiş olup toplamda 79 mağazaya...