29 / 03 / 2024

Çilek'ten Akdeniz bölgesine 2 yeni mağaza!

Çilek'ten Akdeniz bölgesine 2 yeni mağaza!

Çilek, açtığı konsept mağazalarla büyümeye devam ediyor. Çilek, Akdeniz Bölgesi’nin en önemli şehirlerden olan Mersin’de açtığı 2 yeni mağaza ile Türkiye’deki toplam mağaza sayısını 175’e çıkardı.



Tasarımlarıyla milyonlarca çocuğun odalarını süsleyen Çilek, açtığı konsept mağazalarla büyümeye devam ediyor. Çilek, Akdeniz Bölgesi’nin en önemli şehirlerden olan Mersin’de açtığı 2 yeni mağaza ile Türkiye’deki toplam mağaza sayısını 175’e çıkardı.


Özgün tasarımları ile çocuklara hayallerindeki odaları sunan Çilek, Akdeniz Bölgesi’ndeki büyümesine Mersin’de açtığı 2 yeni mağaza ile devam ediyor. Tarsus’ta 190 metrekare, Mersin’de ise 320 metrekarelik alanlarda sergilenen Çilek tasarımları, çocukların ve ebeveynlerin beğenisine sunuluyor. 


Çilek’in kurulduğu günden bu yana hem Türkiye’de hem de dünyada mağazalaşma stratejisiyle birlikte istikrarlı bir büyüme gerçekleştirdiğini belirten Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek “Yurtdışında büyümemizi sürdürüyoruz. Diğer yandan yurtiçinde de olmadığımız şehir kalmasın istiyoruz. Hedefimiz, açtığımız yeni mağazalarla çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürürken, ailelerin de kalite beklentisine cevap vererek, müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyelere taşımak” dedi. 



Geri Dön