25 / 04 / 2024

bina çökesi hindistan

bina çökesi hindistan

Hindistan’ın Gujarat eyaleti Vadadora şehrinde üç katlı bir binanın çökmesi sonucu 11 kişi hayatını kaybetti, 4’ü ağır 6 kişi ise yaralandı. Çökmeden hemen sonra kurtarma ekipleri ve itfaiyeciler olay yerine gönderildi...

Hindistan'da bina çöktü: 10 ölü, 11 yaralı!

Hindistan'da dört katlı bir binanın çökmesi sonucunda en az 10 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

Hindistan'da 5 katlı bina çöktü: 1 ölü!

Hindistan'ın Maharaştra eyaletinde, dün çöken 5 katlı binanın enkazından 60 kişi kurtarılırken 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. 

Hindistan'da bir binanın çökmesi sonucu 5 kişi öldü!

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de üzerine kat çıkılan bina çöktü. Olay sonucunda 5 kişi hayatını kaybetti.

Hindistan'da 4 katlı bina çöktü: 2 ölü, 3 yaralı!

Hindistan'ın başkenti olan Yeni Delhi'de yapımı süren 4 katlı binanın çöktü. Olay sonucunda 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Hindistan'da 4 katlı bina çöktü: 2 kişi öldü!

Hindistan'ın Maharaştra eyaletinin başkenti olan Mumbai'de 4 katlı bir binanın çökmesi sonucunda, 2 kişinin hayatını kaybetti.

Hindistan'da bina çöktü: 8 ölü!

Hindistan'ın Solan kentinde çöken 3 katlı binanın enkazında kalan 8 kişi yaşamını yitirdi. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor...

Hindistan'da inşaat halindeki bina çöktü: 2 ölü!

Hindistan'da inşaat halindeki bina çöktü. İlk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 15 kişi yaralandı. Enkaz altında kaldığı düşünülen 30 kişinin kurtarma çalışmaları sürüyor...

Hindistan'da bina çöktü: 4 ölü, 4 yaralı!

Hindistan'ın doğu eyaleti Bihar'da bir binanın çöktü. Olay sonucunda 4 kişi yaralanırken, 4 kişi ise hayatını kaybetti.

Hindistan'da inşaat halindeki bina çöktü!

Hindistan'da inşaat halindeki bir bina çöktü. Çökme sonucu bazı kişilerin enkaz altında kaldığı açıklandı.

Hindistan ABD Konsolosluğu 73 milyon sterline satıldı!

Hindistan'ın Mumbai şehrindeki eski ABD Konsolosluğu binası, Hintli milyarder Cyrus Poonawalla'ya rekor fiyata satıldı. Deniz manzaralı lüks saray binası, 73 milyon sterline alıcı bularak ülkedeki en pahalı bina olma özelliği kazandı.

RTÜK'ten Van'da 4.4 milyon TL'ye satılık 3 bina!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından Van Eski RTÜK Yerleşkesi İpekyolu'nda bulunan 3 adet bina ve arsası 4 milyon 498 bin TL'ye ihale edilecek.

Hindistan'da bina çöktü!

Hindistan'ın kuzeyindeki Uttar Pradeş eyaletinde inşaat halindeki bir binanın çökmesi sonucu 12 kişinin öldüğü bildirildi. Binanın sahibi Muhammed Kararrudin'in de ölenler arasında bulunduğu belirlendi.

İTÜ Tuzla Yerleşkesi'ne yeni bina geliyor! İhalesi 29 Aralık'ta!

İstanbul Teknik Üniversitesi Tuzla Yerleşkesi Denizcilik Fakültesi çok amaçlı A blok ikmal inşaatı yapım işi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor. Yeni bina toplam 360 günde tamamlanacak.

bina çökesi hindistan Haberi

bina çökesi hindistan



Hindistan’ın Gujarat eyaleti Vadadora şehrinde üç katlı bir binanın çökmesi sonucu 11 kişi hayatını kaybetti, 4’ü ağır 6 kişi ise yaralandı.


Çökmeden hemen sonra kurtarma ekipleri ve itfaiyeciler olay yerine gönderildi. Enkaz kaldırma çalışmalarına devam eden yetkililer, 40’tan fazla kişinin göçük altında kalmış olabileceğinden endişe ediyor. Dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda ilk önce 14 daireden oluşan 3 katlı bir bina büyük gürültü ile çöktü. Ardından yanındaki boş binada çökme meydana geldi. Vadodara kentinden bürokrat Manish Dubey, “Olay Sabah 4.30 sularında meydana geldi. Ne yazık ki ilk çöken binada enkaz altında kalan insanlar var.” dedi. Dubey, çöken binada 14 dairenin bulunduğunu hatırlatarak, kaç kişinin enkaz altında kaldığını kestirmenin zor olduğunu söyledi. Dubey, “Tahminimize göre 40-50 kişi hâlâ enkaz altında. Kurtarma...