29 / 03 / 2024

binali yıldırım dikey yapılaşma

binali yıldırım dikey yapılaşma

CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile ortak yayına katılan AK Parti adayı Binali Yıldırım, "Dikey yapılaşma kötü bir şey hem şehirde sosyalleşmeyi ortadan kaldırıyor, aynı zamanda da şehrin güzelliğini, kimliğini ortadan kaldırıyor" dedi.

Binali Yıldırım: BMC'nin İzmir'den taşınmasına meydan vermeyeceğiz!

BMC’nin İzmir’den taşınacağı iddialarına açıklık getiren Binali Yıldırım, “İzmir’e katma değer sağlayan hiçbir yatırımın gitmesine meydan vermeyiz” dedi

Binali Yıldırım: 14 şehir hızlı trenle birbirine bağlanacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Nüfusumuzun yüzde 55'inin yaşadığı 14 şehri 2023 hedefleri içerisinde hızlı trenle birbirine bağlayacağız" dedi.

Binali Yıldırım'dan 3. köprü bağlantı yolu ihalesine açıklama!

Binali Yıldırım, "İhalenin 2 ay kadar ertelemesi var. Firmalardan yoğun bir istek var. Hazırlık çalışmalarını tamamlayamadıkları için bize müracaat ettiler. Biz de bu müracaatları yerinde bulduk ve ilave süre verdik" dedi.

Binali Yıldırım'dan İzmir'e 4 müjde!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti'nin Danışma Meclisi toplantısında İzmir'e 4 büyük müjde verdi. 35 Proje ne oldu diye soranlara yanıt veren Yıldırım "35 Proje tıkır tıkır devam ediyor" dedi

Binali Yıldırım: Demiryolları da özel işletmecilerin kullanımına açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Sinyal ve elektrik işi de bittikten sonra bu yıldan itibaren demiryollarını da özel işletmecilerin kullanımına açacağız. Belirli bir bedel karşılığında burayı kullanabilecekler" dedi.

Binali Yıldırım: Kanal İstanbul'u Silivri'ye yapacağız demedim!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kanal İstanbul ile ilgili olarak, "Güzergahla ilgili detaylı çalışmaları tamamlamadık. Silivri'ye yapacağız demedim. Büyükşehir orayı gösterdi" dedi.

Binali Yıldırım İzmir projelerini anlattı!

İzmir Milletvekili olarak 64. Hükümette yeniden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak görev alan Binali Yıldırım İzmir'de gerçekleştirilecek dev projeler hakkında İzmirlilere müjdeler verdi.

Binali Yıldırım İzmir yatırımlarını inceleyecek!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, cumartesi günü İzmir'in devam eden yatırımlarını yerinde inceleyecek. Bakan Yıldırım, İzmir Ticaret Odası'nın Hilton Oteli'nde yapılacak olan 130. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna katılacak.

Binali Yıldırım 3. havalimanının bilançosunu açıkladı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer, Binali Yıldırım ile yapmış olduğu röportajı bugün köşesinde " Bir çukur verdik 80 katrilyon alıyoruz " başlığıyla yayınladı. İşte o yazının detayları...

Binali Yıldırım: Kentsel dönüşüm İzmir'in geleceğidir!

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, konuk olduğu Ben TVde İzmir'in geleceği ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Binali yıldırım: Ege'yi bir üs haline getireceğiz!

İpek yolunun yerini hızlı trenlere ve gemilere bıraktığını anlatan Binali Yıldırım, liman yatırımları, tren hattı ve İstanbul-İzmir otoyolunun Ege'yi bir üs haline getireceğini vurguladı

Binali Yıldırım: İzmir artık atağa geçmeli!

Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluşan Binali Yıldırım, son yıllarda hayli kan kaybeden İzmir'in artık atağa kalkması gerektiğini söyledi.

Binali Yıldırım Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı ödülünü aldı!

AK Parti İzmir adayı Binali Yıldırım'a, bakanlığında katkı sağladığı Demir İpek Yolu Projesi'nden dolayı 'üstün hizmet nişanı' verildi.

binali yıldırım dikey yapılaşma Haberi

binali yıldırım dikey yapılaşma

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi, AK Parti adayı Binali Yıldırım ile CHP adayı Ekrem İmamoğlu, ortak yayına katıldı.

- "37 milyon 500 bin metrekare ilave yeşil alan kazanmış olacağız"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yeşil alanın bir şehir için 2 şekilde önemli olduğunu söyleyerek, "Şehrin nefes alması. İnsanlar binalardan, yeşil alan olmamasından bunalıp, kendini atacak bir yer bulması lazım, bu anlamda önemli. Bizim de 20 tane 'Yeşil Koridor' projemiz var. Bu Silivri'den başlıyor, Pendik'e kadar devam ediyor. Esasında bunlar şu, İstanbul'un dereleri bunlar önceden buralar dereydi daha sonra yapılaşmadan dolayı bir kısmı artık adı kaldı kendisi yok. Biz bütün bu dereleri ihya edeceğiz. Bu dereleri ihya ettikten sonra 37 milyon...