20 / 04 / 2024

bingöl depremi 2021

bingöl depremi 2021

Bingöl Kiğı'da dün akşam yaşanan depremde, 4 köyde bazı ev ve ahırlar hasar gördü.

Uzmanlardan Bingöl depremi açıklaması! 

Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Ahmet Ercan dün Bingöl'de meydana gelen depremle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Görür'ün o açıklaması...

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Prof. Dr. Ercan Aksoy'dan Bingöl depremi açıklaması!

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, Bingöl depremiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Uzmanlardan Bingöl depremi açıklaması! 

Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Ahmet Ercan dün Bingöl'de meydana gelen depremle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Görür'ün o açıklaması...

Feyzi Bingöl'den Malatya depremi açıklaması!

Fırat Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Feyzi Bingöl, bugün Malatya'da meydana gelen depreme ilişkin, "Bu depremlerin devamı gelecek kaldı ki bu büyüklükteki depremden daha büyüğünü bekliyoruz. Malatya Pütürge ile Kahramanmaraş arasındaki bölgede 6.5 ile 6.7 arasında bir deprem olacak" diye konuşt

Süleyman Soylu'dan Bingöl Depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Bingöl depremi ile ilgili olarak, "4 binin üzerinde çadır sadece Bingöl'e sevk edildi. Kızılayımız 30 bin 650 öğün sıcak yemek dağıttı. Bingöl'de 1127 ağır hasarlı şu ana kadar tespit edilmiş bağımsız bölüm var." dedi.

İstanbul Üniversitesi'nden Bingöl depremi inceleme raporu!

Bingöl depremiyle ilgili, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nün hazırladığı ön inceleme raporunda, "Gelecekte de yıkıcı depremlerin olması muhtemeldir" denildi. 

Bekir Pakdemirli'den Bingöl depremi açıklaması!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada Bingöl'deki depremde telef olan hayvanların karşılanması ile afet bölgesi için yem desteği sağlanması kararı aldıklarını söyledi.

Ahmet Ercan ve Naci Görür'den Bingöl depremi uyarısı! 

Dün ve bugün Bingöl'de meydana gelen 5.7 ve 5.6'lık depremler, vatandaşları endişeye düşürdü. Vatandaşlar, bu depremler büyük depremin habercisi mi diye merak ediyor...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den Bingöl depremi açıklaması!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Bingöl'ün Karlıova'da dün ve bugün meydana gelen depremlerle ilgili olarak açıklama yaptı.

Feyzi Bingöl'den yeni deprem açıklaması!

Elazığ’da meydana gelen 6.8’lik depremi önceden tahmin eden ve uyarı yapan Fırat Üniversitesi eski rektörü Prof. Feyzi Bingöl, Sözcü Gazetesi’ne konuştu.

Bingöl'deki deprem konutları yıkılacak!

Bingöl'de 1971 depremi sonrasında inşa edilen deprem konutlarının, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmasına karar verildi. Yıkılacak bin 71 konutun yerine, bin 232 konut inşa edilecek.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap başvuru 2015!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap'ta 733,15 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Projede yer alan 154 tane daire kurayla satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2. Etap başvuru 2015 detayları...

bingöl depremi 2021 Haberi

bingöl depremi 2021

Bingöl Kiğı'da yaşanan deprem bazı evlerde hasara neden oldu. Anadolu Ajansı'nda yer alan haebre göre, büyüklüğü 5,2 olarak belirtilen depremde, Yeşilbelen, Kuşbayırı, Sarıhan, Çeleb ve Çan köyleri kısmen etkilendi.
Deprem esnasında panik yaşayan bazı vatandaşlar geceyi dışarıda geçirdi.

Anadolu Ajansı muhabirine depremle ilgil açıklamalar yapan Kayhan Mutlu, oturdukları evlerinde hasar oluştuğunu dile getirdi. Mutlu, "Bir anda depremi yaşadık. Korku içerisindeyiz ve yatamıyoruz. Dışardayız ve yardım bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Sakine Tokay ise şöyle konuştu: "Babam depremin etkisiyle bayıldı. Evlerimizde hasar ve çatlaklar mevcut. Korkuyoruz ve evlerimize giremiyoruz. Geceyi dışarda geçiriyoruz."

Berivan Tayar da  "Deprem öncesinde mutfağa girdim. Mutfakta deprem anını yaşadım. Korkudan kendimi dışarıya attım. Evimizde çok hasar var ve dışardayız. Çünkü korkuyoruz." dedi.

Uzmanlardan Bingöl depremi...