20 / 04 / 2024

Bingöl dördüncü etap kentsel dönüşüm

Bingöl dördüncü etap kentsel dönüşüm

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde hayata geçirilecek Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin dördüncü etabı ihale edildi.

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? 

Akmerkez Yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü nereli, kaç yaşında? İşte Ahmet Cemal Dördüncü biyografisi...

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü dördüncü ayda da sürdürdü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, geçen senenin aralık ayında yüzde 1,4 azalışla 1 milyon 382 bine geriledi ve düşüşünü dördüncü aya taşıdı.

TOKİ kura çekilişi takvimi güncellendi! Çekiliş il il gün gün peş peşe çekilecek! Ankara, Adana, Hatay, Trabzon, Artvin

TOKİ sosyal konut kura çekimi sonuçları il il olarak açıklanmaya devam ediyor. dördüncü etap çekiliş sonuçları açıklanırken beşinci etap TOKİ kura çekim tarihleri takvimi de belli oldu. İşte TOKİ beşinci etap kura takvimi...

TOKİ 17-19 çekiliş kurası peş peşe il il çekilecek! 2022 TOKİ kura çekiliş takvimi! Giresun, Tokat, Sivas...

TOKİ dördüncü etap kuraları devam ediyor. Peki bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? 17-19 Aralık'ta hangi iller için kura heyecanı yaşanacak? İşte 2022 17-19 Aralık TOKİ kura çekilişi...

TOKİ'nin yeni takvimi belli oldu! Peş peşe çekilecek 12-19 Aralık 2022 TOKİ kura çekimi hangi illeri kapsıyor?

TOKİ kura çekimi Aralık ayı tarihleri açıklanmaya devam ediyor. Son olarak TOKİ üçüncü etap kura çekilişleri tamamlandı. Şimdi ise gözler TOKİ dördüncü etap kura takvimine çevrildi. Peki, Peş peşe çekilecek 12-19 Aralık 2022 TOKİ kura çekimi hangi illeri kapsıyor?

Merkez Bankası'nın dördüncü dolar müdahalesinin büyüklüğü belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 13 Aralık'ta dördüncü doğrudan döviz müdahalesinin boyutunu açıkladı.

Bingöl depreminde bazı evler hasar gördü!

Bingöl Kiğı'da dün akşam yaşanan depremde, 4 köyde bazı ev ve ahırlar hasar gördü.

İzmir Uzundere 3'üncü etap kentsel dönüşüm ihalesi 29 Temmuz'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uzundere projesi için 3'üncü etap ihalesi 29 Temmuz 2021 günü gerçekleşecek. Uzundere Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi için tahmini bedel 684 milyon 534 bin 738 TL olarak belirlendi.

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

AB ekonomisi dördüncü çeyrekte yüzde 0,5 küçüldü!

Avrupa Birliği ekonomisi, yeni tip koronavirüs salgınının etkisi ile 2020 yılının dördüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 0,5 daraldı.

Doğuş GYO 2020 yılı 4. dönem kurumlar vergisi geçici vergi beyannamesi!

Doğuş GYO'nun 2020 yılı dördüncü dönemine ait Sermaye Piyasası mevzuatına göre düzenlenmeyen ekteki gelir tablosu geçici vergi beyannamesi vergi dairesine sunuldu. 

Ahmet Dördüncü: AVM sektörü salgından çok kötü etkilendi!

Vodafone CEO Club toplantısına katılan Akkök Holding CEO'su Ahmet Dördüncü, pandeminin gayrimenkul ve AVM sektörüne ilişkin etkilerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Bingöl dördüncü etap kentsel dönüşüm Haberi

Bingöl dördüncü etap kentsel dönüşüm

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde hayata geçirilecek Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında dördüncü etabın ihalesi gerçekleşti. 

Doğru Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, Veysel Belgin Gençlik Merkezi Kongre Salonu'nda açık ihale usulüyle düzenlenen ihaleye 4 firma katılım gösterdi.

Bingöl Belediyesi konu ile ilgili açıklama yayınladı. Açıklamada, "80 bin metrekare alan üzerinde 160 adet 161,25 metrekarelik tip konut, 4 bloktan oluşacak 160 adet 222 metrekare rezidans konut ve bin metrekarelik kapalı yüzme havuzunun yer aldığı 4'üncü etabın ihalesi gerçekleştirildi. İlgili işlemler tamamlandıktan sonra yapımı üstlenen firma ile sözleşme imzalanacak ve yapım aşamasına start verilecek" ifadeleri yer aldı.

Dönüşüm projesi kapsamında beşinci etap için çalışmalarının devam ettiği belirtilen açıklamada, "Gerekli işlemler tamamlandıktan sonra 5'inci etaba ilişkin ihale duyurusu da Elektronik Kamu Alımları Platformu'na (EKAP)...