28 / 03 / 2024

bingöl genç Güveçli toki fiyat

bingöl genç Güveçli toki fiyat

Taksitler 693 TL'den başladığı proje 3 adet konut satışta. İşte TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü başvuru günleri...

Güneşli Homes Mart 2024'te teslim!

Gülahmetoğlu İnşaat tarafından İstanbul ili Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi'nde yükselen Güneşli Homes Mart 2024'te teslim edilecek. Peki Güneşli Homes daire fiyatları ne kadar? Güneşli Homes projesi ile ilgili detaylar...

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

TOKİ Bingöl Genç projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1! 

TOKİ'nin Bingöl projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilenler belli oldu. Peki TOKİ Bingöl Genç projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bingöl Genç 2022 ucuz konut projesi...

Güneşli'deki 24 bin metrekarelik riskli alanın imar planı değişikliği askıda! 

İstanbul İli Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi Riskli Alan Sınırları İçerisindeki 24 bin metrekarelik Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar Güneşli ve Mahmutbey 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Güneşli Mahallesi, 2587 ada, 20, 21 parseller ve Mahmutbey Mahallesi, 3312 ada, 1 parselin bir kısmı, 3312 ada, 2 parsel, 2160 ada, 10 parselin bir kısmı, 1758 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Bingöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Bingöl Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından kaçak yapı ve uyuşturucu madde kullananların meskeni haline gelen metruk binaların yıkımı devam ediyor.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi meclis gündeminde!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde 2012 yılında başlayan kentsel dönüşüm projesinin bitiş zamanı ve vatandaşların mağduriyeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl Katlı Otopark ve Ticari Alan Projesi için start verildi!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada “Beşyol’da eski köy minibüs garajında hayata geçirilecek katlı otopark ve yeni ticari alan projesini hızlı bir şekilde tamamlayacağız." dedi.

Bingöl'ün gündeminde kentsel dönüşüm var!

Bingöl'ün yeni belediye başkanı Erdal Arıkan, yeni belediye yönetimini bekleyen en büyük sorunun Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu belirtiyor. Arıkan, kentsel dönüşüm için üzerinde durulacak en önemli konu olduğunu belirtiyor.

TOKİ Bingöl başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bingöl Genç Güvençli Köyü projesinde yer alan 1 adat konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Bingöl Genç'te acele kamulaştırma yapılacak!

Bingöl'e bağlı Genç ilçesinde yer alan bazı gayrimenkuller Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak...

bingöl genç Güveçli toki fiyat Haberi

bingöl genç Güveçli toki fiyat

Başvuruların Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütüleği projede konutlar 91 metrekarelik 3+1 şeklinde dizayn edildi.


TOKİ Bingöl Genç Evleri'nde toplamda 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.


Taksitlerin 693,38 liradan başladığı projede temerküz Şube Bingöl Şubesi olacak. Ev fiyatları 110 bin 641 TL ile 123 bin 717 TL arasında değişiyor.


TOKİ Bingöl Genç Güveçli Köyü başvuru günleri!

Başvuru işlemleri 1 Eylül – 30 Aralık 2016 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek. 


Satış duyurusu için