26 / 04 / 2024

Bingöl'ün gündeminde kentsel dönüşüm var!

Bingöl'ün gündeminde kentsel dönüşüm var!

Bingöl'ün yeni belediye başkanı Erdal Arıkan, yeni belediye yönetimini bekleyen en büyük sorunun Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu belirtiyor. Arıkan, kentsel dönüşüm için üzerinde durulacak en önemli konu olduğunu belirtiyor.



31 Mart yerel seçimlerinde 18 bin 954 oy alıp yüzde 38,60 oy oranı ile Belediye Başkanı seçilen Erdal Arıkan’ın bu hafta içerisinde mazbatasını alması bekleniyor.

Çapakcur Gazetesi'nde yer alan habere göre; seçim öncesi adayların projeleri ve yeni dönemin en büyük problemi olarak gördüğü Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda atılacak adımlar merakla bekleniyor.

Belediye Başkanı Erdal Arıkan ile seçim öncesi yapılan söyleşide kentsel dönüşüm konusunda en hızlı ve doğru şekilde çalışacaklarını söylemişti. Arıkan, ''Üzerinde büyük bir önemle duracağımız hizmet, kentsel dönüşümdür. Partimiz ve siyasetçilerimizle beraber, mağduriyetin önlenmesi ve hızlı bir şekilde sonuçlanması için çözme iradesi ortaya koyacağız. Uyum içinde çalışmak çok önemlidir. Buradaki işin sorumluları, muhatapları ve destek almamız gereken kesimlerden halkımızdan görüş ve istişarelerde bulunarak onların da desteğini alarak, siyasetçilerimizin desteğini alarak en hızlı ve doğru şekilde sonuca nasıl gidebiliriz, bunu ortaya koyacağız.’’ açıklamasında bulundu.
 


Geri Dön