20 / 04 / 2024

Erdal Arıkan kimdir

Erdal Arıkan kimdir

İmar alanında radikal kararlar alındığını kaydeden Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, imarda hiçbir yanlış uygulamanın hayata geçmesine izin vermediklerini kaydetti.

Bingöl'de imara yeni düzen geliyor!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, “Çarpık kentleşmeye izin verilmeyecek, tüm imar uygulamaları ilimizin genel durumu göz önünde bulundurularak mevzuat doğrultusunda hayata geçirilecek'' diye konuştu.

Bingöl'ün gündeminde kentsel dönüşüm var!

Bingöl'ün yeni belediye başkanı Erdal Arıkan, yeni belediye yönetimini bekleyen en büyük sorunun Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu belirtiyor. Arıkan, kentsel dönüşüm için üzerinde durulacak en önemli konu olduğunu belirtiyor.

Erdal Arıkan kimdir?

Erdal Arıkan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Bingöl Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Erdal Arıkan kimdir? Erdal Arıkan hangi işlere imza attı?

Koray Arıkan kimdir? Koray Arıkan ne iş yapıyor?

Koray Arıkan  kimdir? Koray Arıkan'ın eğitim durumu nedir? Koray Arıkan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Koray Arıkan'ın kim olduğu ve Koray Arıkan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Erdal Güncan nerede okudu? Hangi bankada görev aldı? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Erdal Güncan kimdir? Kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını hangi alanda yaptı? Bankacılık alanında kaç yıl çalıştı? Çalık Denim’de hangi alanda görev alıyor? İşte Ahmet Erdal Güncan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İlkay Arıkan kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Arıkan kimdir? Kaç yaşında? İlkay Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlkay Arıkan'ın eğitim hayatı nasıldı?

Nafiz Arıca kimdir? 

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nafiz Arıca kimdir? Nafiz Arıca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nafiz Arıca'nın biyografisi..

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Öz Ar Yapı Mimarlık Nakliye Tekstil Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Özge Arıkan tarafından kuruldu.

Habip Arıkan kimdir?

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Habip Arıkan kimdir? İşte Habip Arıkan'ın biyografisi...

Habip Arıkan'dan Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan'ın 'Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi' kitabı çıktı.

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı!

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapan Özlem Nazlı Arıkan, 3 Ocak 2022 tarihinden itibaren görevinden ayrıldı.

Enis Arıkan taş ev arayışında!

Son olarak Camdaki Kız dizisiyle izleyicilerin beğenisini toplayan Enis Arıkan Ayvalık veya Cunda'dan taş ev almak için kolları sıvadı.

Erdal Arıkan kimdir Haberi

Erdal Arıkan kimdir

Göreve geldikleri günden beri imar alanında çalışmalarda bulunduklarını söyleyen Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, imarda hiçbir yanlış uygulamanın hayata geçmesine izin vermeyeceklerini açıkladı.

Arıkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: ‘‘Göreve geldiğimizde tüm dosyaları inceleme altına aldık, yanlış işlem yapılan veya bir takım eksiklikleri bulunan tüm işleri durdurduk. Bunun yanında evraklarında herhangi bir eksiklik bulunan tüm işleri de hızlandırdık. İnşaatlara yönelik denetimleri sıkılaştırdık, kaçak yapılaşma ve metruk yapılara yönelik ciddi çalışmalar yürüttük. Tespit ettiğimiz ve işlemleri tamamlanan büfeleri kaldırdık, metruk yapıları yıktık. İmar uygulamaları noktasında yanlış hiçbir uygulamanın hayata geçirilmesine müsaade...