29 / 03 / 2024

Bingöl Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm projesi

Bingöl Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm projesi

Bingöl'de devam eden Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kentin en önemli konularından biri olarak görülüyor. Yeni belediye başkanı Erdal Arıkan,hizmet verdiği dönem boyunca en çok kentsel dönüşüm meselesi üzerinde duracağını ifade ediyor.

Bingöl'ün gündeminde kentsel dönüşüm var!

Bingöl'ün yeni belediye başkanı Erdal Arıkan, yeni belediye yönetimini bekleyen en büyük sorunun Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu belirtiyor. Arıkan, kentsel dönüşüm için üzerinde durulacak en önemli konu olduğunu belirtiyor.

Bingöl Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de itiraz!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesinde hak sahibi olan Mehmet Ertuğrul, sözleşmenin kendilerini tatmin etmediğini söyleyerek projeye itiraz etti.

Bingöl Kültür'deki 2. etap dönüşüm projesinde sona gelindi!

Bingöl Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi’nde uygulanacak 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona gelindi. Yıllardır projenin gerçekleşmesini bekleyen vatandaşlarla önümüzdeki aydan itibaren görüşmelerin başlaması planlanıyor.

Bingöl Kültür'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Kültür Mahallesi’nde yapılacak 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi toplantısı yapıldı. TOKİ yerine Bingöllü müteahhitlere yapılan 3’üncü toplantıda müteahhitlerin hazırladığı kentsel tasarım taslağı değerlendirildi.

Bingöl Kültür'de 2. etap kentsel dönüşüm başlayacak mı?

Kültür Mahallesi'nde uygulanacak 2. etap kentsel dönüşüm projesi kapsamında Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bingöl'deki müteahhitlerle bir araya geldi. Toplantıda, müteahhitlere kararlarını belediyeye bildirmeleri için 2 aylık süre verildi.

TOKİ Niksar Kültür projesinde başvurular bugün başladı!

TOKİ Niksar Kültür Mahallesi projesinde yer alan 18 konut yüzde 40 engelli vatandaşlar için açık satış yöntemi ile satışa sunuldu. 

Bingöl Kültür Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanını inceledi.

Bingöl Kültür Mahellesi'nde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Bingöl Merkez’de yer alan Kültür Mahallesi’nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tamamlanmaması ile ilgili Bingöl CHP İl Başkanı Ahmet Bazencir, “Kentsel dönüşüm projesinin akıbetinin biran önce sonuçlandırılması ve hak sahiplerinin mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmektedir.” dedi…

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesi meclis gündeminde!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde 2012 yılında başlayan kentsel dönüşüm projesinin bitiş zamanı ve vatandaşların mağduriyeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl Kültür Mahallesi dönüşüm projesinde kira süresi uzatılacak!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada, “Çevre ve Şehircilik Bakanımızla görüştük, farklı alternatiflerden oluşan bir yol haritası çizdik. Bu alternatifleri hak sahiplerimizle istişare ederek, projenin sağlıklı bir şekilde başlamasını sağlayacağız” dedi.

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm gerginliği!

Bingöl'de Kültür Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm projesinin devam etmemesi, hak sahiplerine isyan ettirdi.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kara, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bingöl Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi 15 Ekim 2018 tarihinde başlatılmıştı. Ancak belediyenin mali yapılanmaya gitmesiyle projeye ara verildi. Belediye projenin yeniden başlatılması için çalışmalara başladı. 

Sivas 4 Eylül Kültür Merkezi açıldı!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi "Abdurrahim Karakoç'u Anlamak ve Anlatmak" isimli programla vatandaşların hizmetine açıldı.

​Bingöl Merkez Kültür Mahallesi’nde dönüşüm başladı!

​Bingöl Belediyesi tarafından Merkez Kültür Mahallesi’nde uygulanan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalar başladı.

Bingöl Kültür Mahallesi'nde kentsel dönüşüm satışları başladı!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi’nde uygulanan 2’inci Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında satışların başladı...

Muş Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi açılıyor!

Yapımını hayırsever işadamı Gıyasettin Bingöl'ün üstlendiği Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi 29 Aralık'ta açılıyor.

Adıyaman Çelikhan Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi tarafından Çelikhan'da yapılması planlanan çok amaçlı kültür merkezi inşaatının temeli atıldı.

Bingöl Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm projesi Haberi

Bingöl Kültür Mahallesi kentsel dönüşüm projesi

31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen Erdal Arıkan, bu hafta mazbatasını alacak. En çok merak edilen konu ise seçime sayılı günler kala başlatılan kentsel dönüşüm projesinin geleceği. Arıkan, başlatın kentsel dönüşüm projesinin yeni dönemin en büyük problemi olduğunu en çok bu konu üzerinde durulacağını söylüyor. 

Capakcur Gazetesi'nde, yer alan habere göre yeni Belediye Başkanı Erdal Arıkan için Bingöl'de en önemli konu kentsel dönüşüm. Arıkan konu hakkında şunları söyledi: ‘‘Üzerinde büyük bir önemle duracağımız hizmet, kentsel dönüşümdür. Partimiz ve siyasetçilerimizle beraber, mağduriyetin önlenmesi ve hızlı bir şekilde sonuçlanması için çözme iradesi ortaya koyacağız. Uyum içinde çalışmak çok önemlidir. Buradaki işin sorumluları, muhatapları ve destek almamız gereken kesimlerden halkımızdan görüş ve istişarelerde bulunarak onların da desteğini alarak, siyasetçilerimizin desteğini alarak en hızlı...