19 / 04 / 2024

Bingöl'de en önemli konu kentsel dönüşüm!

Bingöl'de en önemli konu kentsel dönüşüm!

Bingöl'de devam eden Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kentin en önemli konularından biri olarak görülüyor. Yeni belediye başkanı Erdal Arıkan,hizmet verdiği dönem boyunca en çok kentsel dönüşüm meselesi üzerinde duracağını ifade ediyor.



31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilen Erdal Arıkan, bu hafta mazbatasını alacak. En çok merak edilen konu ise seçime sayılı günler kala başlatılan kentsel dönüşüm projesinin geleceği. Arıkan, başlatın kentsel dönüşüm projesinin yeni dönemin en büyük problemi olduğunu en çok bu konu üzerinde durulacağını söylüyor. 

Capakcur Gazetesi'nde, yer alan habere göre yeni Belediye Başkanı Erdal Arıkan için Bingöl'de en önemli konu kentsel dönüşüm. Arıkan konu hakkında şunları söyledi: ‘‘Üzerinde büyük bir önemle duracağımız hizmet, kentsel dönüşümdür. Partimiz ve siyasetçilerimizle beraber, mağduriyetin önlenmesi ve hızlı bir şekilde sonuçlanması için çözme iradesi ortaya koyacağız. Uyum içinde çalışmak çok önemlidir. Buradaki işin sorumluları, muhatapları ve destek almamız gereken kesimlerden halkımızdan görüş ve istişarelerde bulunarak onların da desteğini alarak, siyasetçilerimizin desteğini alarak en hızlı ve doğru şekilde sonuca nasıl gidebiliriz, bunu ortaya koyacağız.’


Geri Dön