19 / 04 / 2024

bingöl havalimanı alt yapı çaışmaları bitti mi

bingöl havalimanı alt yapı çaışmaları bitti mi

Açıldığı günden bugüne hızla ilerleme kaydeden Bingöl Havalimanı, uluslararası uçuş için yaptıkları altyapı çalışmalarında sona geldi...

Bingöl Karlıova'dan Hatay Amanoslar'a kadar fay hattı tehlike altında!

Elazığ depremini değerlendiren deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "2004 yılından beri bölgeyle ilgili uyarılarda bulunuyorum. Doğu Anadolu Fay hattı için lidar çalışması yapmak istedik ama kimse destek olmadı. Bingöl Karlıova'dan Hatay Amanoslar'a kadar fay hattı tehlike altında." dedi...

Bingöl'de riskli 2 ev boşaltıldı!

Bingöl'de bir mezarda meydana gelen heyelan sonucunda yıkılma riski bulunan 2 ev tahliye edildi.

Bingöl'de riskli 5 ev tahliye edildi!

Bingöl'ün merkez ilçesine bağlı Olukpınar köyünde heyelan meydana geldi. Olay nedeniyle risk altında bulunan 5 ev tahliye edildi.

Bingöl'de ilave imar planı onaylandı!

Bingöl Belediye Meclisi tarafından İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce hazırlanan ilave imar planı onaylandı. Kararla birlikte Bingöl-Diyarbakır çevre yolunun yaklaşık 150 metre altı ile Berti kavşağından Havaalanı kavşağına kadar olan alan imara açıldı.

Bingöl Kalbin AVM açıldı!

Bingöl Yenişehir Mahallesi Hastane Caddesi Hacılar Camii altında faaliyet gösteren Kalbin alışveriş merkezinde 13 Ağustos Pazar günü elektrikten kaynaklı yangın çıkmıştı. Alışveriş merkezi, yeniden inşa edilip hizmete açıldı.

Bingöl Kültür'de dönüşüm için boşaltılan evlerde hırsızlık arttı!

Bingöl Kültür Mahallesi'nde 'Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamına alınan Babüroğlu Caddesinde neredeyse her gün bir hırsızlık vakası yaşanıyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekilişi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap kura çekilişi kapsamında 154 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 25 peşinatta kalan bedel 144 ay vadelendiriliyor.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

Kura satışları 23 Ekim 2015 tarihinde yapılacak olan TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 17 bin 13 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi başvuruları 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Ödeme planı kapsamında 144 ay vade yapılabilen projede başvuru işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş yürütecek.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1.ve 2. Etap'ta 154 adet konut satıyor!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1.ve 2. Etap'ta 154 adet konut satıyor. Başvuruların 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacağı projede 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Bingöl'de üst yapı çalışmaları ne durumda?

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, üst yapı çalışmaları kapsamındaki kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının şehrin muhtelif bölgelerinde devam ettiğini belirti.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde daire fiyatları 140 bin 766 TL'den başlıyor. Kurayla satışa sunulan projede 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor. Peki TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi kura çekilişi ne zaman gerçekleşecek?

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 154 adet konut satıyor!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap'ta 154 adet konut satıyor. Başvuru dönemi 5 Ekim 2015 tarihinde başlayacak olan projede 144 aya varan vade fırsatı sağlanıyor.

bingöl havalimanı alt yapı çaışmaları bitti mi Haberi

bingöl havalimanı alt yapı çaışmaları bitti mi

1995 yılında inşaatına başlanılan ancak alt temel seviyesinde iken 2001 yılı genelgesiyle inşaatı yarım bırakılan, inşaatın tekrar başlatılmasıyla 2013 yılında hizmete giren Bingöl Havalimanı, dünyaya açılacak.

Açıldığı günden bugüne hızla ilerleme kaydeden Bingöl Havalimanı, uluslararası uçuş için yaptıkları altyapı çalışmalarında sona geldi. İki hafta içerisinde tamamlanacak olan alt yapı çalışmalarının ardından, Havayolu şirketleri Bingöl Havalimanı ndan gerçekleştirdiği seferler ile yurtdışına yolcu taşıyabilecek.Altyapı çalışmalarını tamamlamak üzere olan Bingöl Havalimanı nın yanı sıra Ağrı, Iğdır, Kahramanmaraş, Kastamonu, Siirt, Şırnak-Şerafettin Elçi ve Tokat Havalimanları ile Hac ve Umre dönemlerinde kullanılmak üzere hizmet veren Mardin ve Muş havalimanlarının geçici hava hudut kapısı olarak ilan edilmesi hususunda, bu havalimanlarının yurtdışına direkt uçuşlara yönelik çalışmaların uygun olduğu ifade edildi.


BİNGÖL, GEÇİCİ HAVA HUDUT KAPISI İLAN EDİLDİ


Vatandaşların yurtdışına...