25 / 04 / 2024

Bingöl Kalbin AVM açıldı!

Bingöl Kalbin AVM açıldı!

Bingöl Yenişehir Mahallesi Hastane Caddesi Hacılar Camii altında faaliyet gösteren Kalbin alışveriş merkezinde 13 Ağustos Pazar günü elektrikten kaynaklı yangın çıkmıştı. Alışveriş merkezi, yeniden inşa edilip hizmete açıldı.



Bingöl Yenişehir Mahallesi Hastane Caddesi Hacılar Camii altında faaliyet gösteren Kalbin alışveriş merkezinde 13 Ağustos Pazar günü elektrikten kaynaklı yangın çıkmıştı. Alışveriş merkezi, yangın sonrası büyük çapta maddi hasar gördü.


Şehir merkezinin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Kalbin AVM tadilatın bitirilmesiyle açılışı gerçekleşti. Açılış törenine, Vali Ali Mantı, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Vali Yardımcıları Cevat Gün, Tunahan Çil, Emniyet Müdürü Metin Akay, Defterdar Mesut Akbulut, BİNTSO Başkanı Mahmut Ayas, kamu kurum müdürleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.


Açılışta konuşan Vali Mantı, ''Talihsiz yangın sonrası çok kısa bir sürede yeniden mağazanın açılması bizleri sevindirdi. Kendilerini tebrik ediyorum. Açıkçası bu kadar kısa bir sürede bitirmelerini beklemiyordum. Ancak gösterilen dürüst bir çalışmayla Ahmet Bey ve ekibi bunu başardı. Bu çalışmaya destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra Allah helâl ve bol kazanç vermesini temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum'' dedi.


Kalbin AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kalkan ise  ''Her daim kıymet verdiğimiz Bingöl halkına kaldığımız yerden en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz'' açıklamasında bulundu.



Bingöl Gazetesi


Geri Dön