25 / 04 / 2024

Bingöl Karşıyaka imar planı

Bingöl Karşıyaka imar planı

Ticari alan ve kat değişikliği için Bingöl Belediyesi’ne başvuruda bulunan Karşıyaka Mahallesi vatandaşları başvurularının imar komisyonu tarafından incelemediğini belirterek, tepki gösterdi.

İzmir Karşıyaka'da imar hakları artırıldı! 'Yapı stoku kötü, deprem kuşağında' dendi!

İzmir Karşıyaka'nın Bahriye Üçok, Bahçelievler, Bahariye, Aksoy, Tuna, Donanmacı, Alaybey, Tersane Mahalleleri ile Bostanlı Mahallesinin bir kısmını içeren bölgenin imar planında revizyona gidildi. İşte ayrıntılar...

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hayata geçirecek imar planlarına onay geldi. Karşıyaka Belediyesi kısa süre içerisinde çalışmalara başlamayı hedefliyor. 

Karşıyaka'da imar çözüm ofisi açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi ilçe genelindeki imar sorunlarını çözüme kavuşturmak için imar çözüm ofisi açtı. 

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

İzmir Karşıyaka'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Karşıyaka ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar tepkisi: Felaket yaşanmadan çözüm bekliyoruz!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki Emlak Bankası Konutları sakinleri, Karşıyaka Belediyesi'nin kendilerine kentsel dönüşüm konusunda imar engeli çıkarması sebebiyle, tepki gösterdi. 

Mimarlar Odası’ndan Karşıyaka imar planına dava!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, İzmir Karşıyaka Atakent’te, özel bir okula ait arazide yapılan plan değişikliğine dava açtı.

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar endişesi: Planlar gözden geçirilsin!

Karşıyaka Belediyesinin hazırlamış olduğu Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin tamamını Örnekköy’ün ise bir bölümünü kapsayan imar planları tartışması sürüyor. Mahalleli plana itirazda bulundu.

Tunç Soyer'den Karşıyaka imar planları ve kentsel dönüşüm sorunlarına destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka’daki imar plan değişiklikleri, kentsel dönüşüm, pazar yerlerinin yenileme çalışmaları, bisiklet yolları başta olmak üzere ilçenin sorunları ve devam eden projelere ilişkin konuştu.

Karşıyaka'da 16.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 3. İcra 3. İcra Dairesi, İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyükçiğli Mahallesi'nde bulunan arsayı 16 milyon 482 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün stadı 5 yıldır atıl halde bekliyor! 

Karşıyaka Spor Kulübü'nün stat ihalesi 15 Haziran 2017’de 62 milyon lira bedelle ikinci kere ihale edilmişti. Vatandaşların imar planını şikayet etmesi üzerine ihale iptal edildi...

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi bu yıl yapılacak!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka Stadı'nın kulübün geleceği olduğunu söyleyip, ihalesinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Ankara Karşıyaka Mahallesi 1/100 ölçekli imar planı askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; Ankara İli Karşıyaka Mahallesi'ne ait 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkardı. Karar bugünkü Resmi Gazete yayınlandı.

Bingöl Karşıyaka imar planı Haberi

Bingöl Karşıyaka imar planı

Ticari alan ve kat değişikliği için Bingöl Belediyesi’ne başvuru yapan Karşıyaka Mahallesi sakinleri, başvurularının imar komisyonu tarafından incelemeye alınmadığını halde reddedilmesine tepki gösterdi. 

Çapakçur Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bingöl’de en çok riskli yapının bulunduğu Karşıyaka Mahallesi'nde imar değişikliği isteniyor. Mahalle sakinleri Mahalle muhtarı Abdullah Butaku öncülüğünde bir araya gelip, mahallelerinin ticari alan kapsamına alınmasını talep etti.

İmar değişikliği talebi

Bingöl Belediyesi’ne ticari alan ve kat değişikliği için başvuru yaptıklarını söyleyen vatandaşlar, “İlimizin belediyesine, İlimiz olduğu gibi mahallemizde deprem riski altında olduğunu ve imar değişikliği yapılarak ya ticari alan veya altı kat değişikliği yapılması için başvurduk. Birinci başvurumuz İmar Komisyonu tarafından inceleme yapılmadan reddedildi. İmar Komisyonun da bulunan arkadaşlarımıza ret gerekçesini sorduğumuzda ‘gerekçe yok böyle uygun gördük’ dediler. Komisyona tekrar başvuru yapacağımızı...