29 / 03 / 2024

Bingöl Şehirlerarası otobüs terminalindeki 5 dükkan ihale edilecek!

Bingöl Şehirlerarası otobüs terminalindeki 5 dükkan ihale edilecek!

Yolcu peronları ve otoparkın yanı sıra yolcuların tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte sosyal donatıların yer aldığı yeni şehirlerarası otobüs terminalindeki 5 işyeri açık arttırmayla ihaleye çıkacak.

Milyonlarca İstanbullu için toplu taşımada yeni dönem başlıyor: Otobüs, metro, vapur, tramvay...

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar için sevindirici haber geldi. Artık kent genelinde otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında kredi ve banka kartları veya ön ödemeli kartlarla yapılan ödemelerde yüzde 33,33 indirim uygulanacak. Milyonlarca kişiyi sevindiren bu dönem 1 Kasım’da başlıyor.

Okulların açıldığı gün toplu taşıma bedava mı? 11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs saat kaça kadar ücretsiz? 

'11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs bedava mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. İBB'den konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

Otobüs biletleri 500, uçak bileti fiyatları 1.650 lira taban fiyattan başlıyor! Şehirlerarası ulaşımda akaryakıt şoku!

Akaryakıt zamları, otobüsten uçağa ülke içi ulaşımı da etkiledi. Otobüs bileti fiyatları 500 liradan, uçak bileti fiyatları ise 1.650 lira taban fiyattan başlıyor. İşte ayrıntılar...

Şehirlerarası otobüs biletine yüzde 40 zam: Uçak bileti fiyatına otobüs bileti! 20 Temmuz 2023 otobüs bileti fiyatları!

Şehirlerarası otobüs biletlerine yüzde 40 zam: Uçak bileti fiyatına otobüs bileti! 20 Temmuz 2023 otobüs bileti fiyatları...

Şehirlerarası otobüs biletlerine en az yüzde 20 zam yolda! ÖTV artışı otobüs biletlerine de yansıyacak!

Akaryakıta gelen ÖTV zammından sonra şehirlerarası otobüs biletlerine yüzde 20-30 aralığında zam beklendiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarına zam gelecek mi? TOF başkanından bayram öncesi çok konuşulacak açıklama!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yolcu hareketliliğinde yüzde 40 daralma meydana geldiğini vurguladı. Yıldırım, otobüs bileti fiyatlarına yeni bir zam gelip gelmeyeceği ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatları zamlanacak mı? İşte o sorunun yanıtı…

Yeni yıl ile birlikte iğneden ipliğe her şeye zam gelirken, deyim yerindeyse neredeyse uçak bilet fiyatlarıyla yarışan otobüs biletlerinin zamlanıp zamlanmayacağı merak konusu. TOFED Başkanı Birol Özcan o soruyu yanıtladı.

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatları zamlandı mı? İşte o sorunun cevabı!

Son dönemde toplu ulaşım ve taksi ücretlerine peş peşe yapılan zamların ardından akıllara, “Şehirlerarası otobüs biletleri de zamlandı mı yoksa zamlanacak mı?” sorusu geldi. İşte bu soruya en net cevabı, işin başındaki isim verdi ve bakın ne dedi?..

Flaş! Otobüs biletlerinde yüzde 50 indirim! 

Peş peşe yapılan akaryakıt zamlarından sonra şehirlerarası otobüs bilet fiyatları da oldukça yükselmişti.

Otokar’dan Çekya’ya yılın en büyük otobüs ihracatı

Türkiye’nin lider otobüs markası Otokar, 2022 yılının en büyük otobüs ihracatı anlaşmalarından birini Çekya ile gerçekleştirdi. Otokar, Doruk otobüsleri için Usti bölgesinden 90 adetlik sipariş aldı. Sözleşme yaklaşık 14 milyon Euro tutarında.

Temsa’dan Avrupa’nın İlk Elektrikli Şehirler Arası Otobüsü!

Sabancı Holding ve PPF Group ortaklığında faaliyet gösteren Temsa, yeni elektrikli araç modeli olan LD SB E’yi, Almanya Hannover’de düzenlenen IAA Transportation fuarında ilk kez tanıttı. Temsa bu modeli ile Avrupa’nın ilk elektrikli şehirlerarası otobüsüne imza atacak.

En ucuz otobüs bileti nasıl alınır? Ucuz otobüs bileti alma tüyoları...

Dilediğiniz gün ve saatte yolculuk yapma olanağı sunan otobüslerde uygun fiyata bilet bulmak mümkün. Peki en ucuz otobüs bileti nasıl alınır? 

Otobüs bileti fiyatları yüzde 166 zamlandı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 3 Haziran 2022 fiyat listesi...

Döviz kurunda yaşanan değişikliler sebebi ile köprü ve otoyol geçiş ücretlerinin ve akaryakıta yapılan zamlar, otobüs bileti fiyatlarını derinden etkiledi. Şehirlerarası otobüs bileti fiyatları bir sene içinde yüzde 166 zamlandı! Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç...

Bingöl Şehirlerarası otobüs terminalindeki 5 dükkan ihale edilecek! Haberi

Bingöl Şehirlerarası otobüs terminalindeki 5 dükkan ihale edilecek!

Yolcu peronları ve otoparkın yanı sıra yolcuların tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte sosyal donatıların yer aldığı yeni şehirlerarası otobüs terminalindeki 5 işyeri açık arttırmayla ihaleye çıkacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı’nca Bingöl Merkez Simani Mahallesi Et Balık Kombinası Müdürlüğü karşısında 27 bin 416 metre kare alan üzerinde inşa edilen ve 27 perondan oluşan Bingöl Şehirlerarası otobüs terminalindeki 5 işletme kiraya verilmek üzere açık arttırma suretiyle ihaleye çıkacak.


DAHA ÖNCE 35 İŞLETME KİRAYA VERİLDİ


Geçtiğimiz yıl açılması beklenilen ve olumsuz bir takım gelişmelerden dolayı hizmete sunulamayan şehirlerarası otobüs terminali daha önce üç kez ihaleye çıktı. İlk iki ihalede bir bütün olarak ihale edilen terminal için talipli çıkmadı. Encümen kararıyla üçüncü kez ihale çıkan terminal bu kez işletmeler halinde kiraya verildi. 40 işletmesi...