29 / 03 / 2024

bingöl tunceli doğalgaz iletim hattı ne zaman yapılacak

bingöl tunceli doğalgaz iletim hattı ne zaman yapılacak

Tunceli Valisi Güner‘i makamında ziyaret eden BOTAŞ Proje Koordinatörü Murat Akyüncü ve yüklenici firma temsilcileri, doğalgaz iletim hattı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi...

Doğalgaz faturasını azaltmak mümkün! Doğalgaz faturası düşürmek için ne yapılıyor?

Son günlerde havaların soğuması ile vatandaşları doğalgaz faturasını nasıl ödeyecekleri telaşı aldı. Buna göre, kombisini açan, doğalgazı yakmaya başlayanlar hemen faturayı düşürmek ne yapmak gerektiğini düşünüyor. İşte haberin ayrıntıları..

Doğalgaz ne zamana kadar bedava? 2024 yılında doğal gaz ücretsiz mi?

Havaların soğumasıyla birlikte doğalgazlar açılmaya başlandı. Bilindiği üzere konut, cemevi ve ibadethane abonelerinin doğalgaz kullanımlarının bir bölümü devlet tarafından karşılanıyor. Peki, Doğalgaz ne zamana kadar bedava?

BOTAŞ'tan Eylül doğalgaz tarifesi açıklaması geldi! Eylülde doğalgaza zam mı gelecek? 

BOTAŞ, eylül itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesi ile ilgili açıklama yaptı. Eylül ayında doğalgaz faturalarına zam mı gelecek? Bu ay doğalgaza zam mı geliyor? İşte detaylar...

Bedava doğalgaz hangi ayda başlıyor? Bedava doğalgaz ne zaman başlıyor?

Doğalgaz faturalarının ne zaman bedava olacağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte Doğalgaz ne zaman bedava 2023? İşte detaylar!

  Hak sahiplerine paraları yatmaya başladı… 2.500 TL’ye varan doğalgaz desteği nasıl alınır?

Devletin maddi güçlük yaşayan vatandaşlara sağladığı destek ödemelerinden doğalgaz desteği Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kanalıyla yapılıyor. Her başvuru titizlikle değerlendiriliyor ve 2.500 TL’ye kadar para ödeniyor.

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

Doğalgaz yardımı nereye yatacak? E-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır?

Doğalgaz yardımı havaların soğumasıyla sık araştırılan konulardan bir tanesi oldu. Peki e-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır? İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?

Doğalgaz desteğinden yararlanan vatandaşlar, “Doğalgaz yardımı ödemeleri ne zaman yatacak? Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız?” sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

İstanbul'da doğalgaz indirimi faturaya nasıl yansıyacak? İndirim ne zaman geçerli olacak? 

İstanbul'da doğalgaz fiyatlarına yüzde 12,13 oranında indirim yapılacağı duyuruldu. Peki, İstanbul'da doğalgaz indirimi faturaya nasıl yansıyacak? İndirim ne zaman geçerli olacak? İşte detaylar...

Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı faturalarını ödemekte zorluk çeken vatandaşlara maddi destek ödemesi yapıyor. Peki, Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? İşte detaylar...

Doğalgaz destek parası yattı mı? 2500 TL fatura destek başvuruları nereden, nasıl yapılır?

Aralık ayı doğalgaz destek ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu. Peki, Doğalgaz destek parası yattı mı? 2500 TL fatura destek başvuruları nereden, nasıl yapılır? 

Doğalgaz yardım desteğine nasıl başvurulur? Doğalgaz yardımı elden alınır mı? İşte detaylar!

Doğalgaz yardımına dair vatandaşlar pek çok sorular sormaktadır. Onlardan biri de doğalgaz yardım desteğine nasıl başvuru yapıldığı olmaktadır. İşte merak edilen ayrıntılar!

Müjde devlet 2500 TL verecek! e-Devlet'ten Doğalgaz yardımı başvuru nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı şartları neler? 

Devlet, artan doğalgaz fiyatlarından sonra faturasını ödemekte zorlanan vatandaşlara 900 ile 2500 TL arasında ödeme yapacağını duyurdu. Peki doğalgaz desteği nereden nasıl yapılır? İşte detaylar...

bingöl tunceli doğalgaz iletim hattı ne zaman yapılacak Haberi

bingöl tunceli doğalgaz iletim hattı ne zaman yapılacak


Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, Mart ayı içerisinde doğalgaz iletim hattının temelinin atılacağı müjdesini verdi.


Tunceli Valisi Güner‘i makamında ziyaret eden BOTAŞ Proje Koordinatörü Murat Akyüncü ve yüklenici firma temsilcileri, doğalgaz iletim hattı ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Görüşme ardından Vali Güner konu ile ilgili yaptığı açıklamada, BOTAŞ İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Tunceli'yi kapsayacak olan Bingöl-Tunceli doğalgaz iletim hattına ait çalışmaların hızlandırıldığını ve bu yılın Mart ayı içerisinde toprağa ilk kazmanın vurulacağını ifade etti. Bir veya bir buçuk yıl arasında kente doğalgaz ve doğalgaz iletim hattının geleceğini kaydeden Vali Güner, söz konusu iletim hattı kamulaştırma, boru ve yapım işinin yapım tutarı tahmini 50 milyon lira civarında olduğunu ifade ederek, Tunceli’ye ve halka hayırlı olması temennisinde bulundu.



Tunceli Halkın...