24 / 04 / 2024

birecik heyelan

birecik heyelan

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Birecik'teki heyelan alanını inceledi.

Afyonkarahisar'da heyelan korkusu!

Afyonkarahisar-Denizli kara yolunda bir heyelan olayı meydana geldi, sonucunda iki araç toprak altında kaldı. Kurtarma ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda maalesef bir kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Kanal İstanbul'da son dakika gelişmesi! Planlara heyelan ve astronomik maliyet ayarı yapıldı!

Tartışmalı proje Kanal İstanbul'un bitişiğinde yer alan Dursunköy’deki dev arazinin imar planları, eğimli arazinin neden olduğu heyelan heyelan riski ve astronomik altyapı maliyetleri sebebiyle değiştirildi. İşte ayrıntılar...

Birecik Belediyesi'nden kat karşılığı ihalesi!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte o ihale ilanı...

TOKİ Şanlıurfa Birecik’te 2+1 608 bin liraya!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarı ile resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Birecik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Trabzon'da heyelan oldu evler toprak altında kaldı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede devam eden heyelan anları kameraya yansıdı.

Sinop'ta yaşanan heyelan dehşete düşürdü! Manzarayı görenler 'Çok büyük afet yaşandı' tespiti yaptı

Sinop’un Türkeli ilçesine bağlı Sarmaşık köyünde meydana gelen heyelan nedeniyle 1 ev yıkıldı, 5 ev de kullanılamaz hale geldi. Bölgede inceleme yapan AFAD hasar tespit raporu çıkardı. Heyelan sonrası bölgede yıkımın büyük olduğu dile getirildi.

Isparta'da heyelan nedeniyle 64 daire boşaltıldı! 

Isparta Eğirdir'de heyelan riski nedeniyle toplam 64 daire boşaltıldı. İşte konu ile ilgili detaylar... 

Şanlıurfa Birecik'te 94.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Şanlıurfa İli Birecik Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Birecik Kurtuluş Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 30 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Rize'de heyelan sonrası 239 konut tahliye edildi!

Rize'de geçtiğimiz yaz meydana gelen heyelan sonrasında hasar tespit çalışmaları tamamlandı. Heyelan sonucunda 239 konutun tahliyesine karar verildi. 

Şanlıurfa Birecik'te 10.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Birecik İcra Dairesi, Şanlıurfa ili, Birecik ilçesinde yer alan 2 gayrimenkulü 10 milyon 734 bin 572 TL'ye satıyor...

Rize'de heyelan riski taşıyan binalar yıkılıyor!

Geçtiğimiz ay çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği heyelan felaketi sebebiyle yaraların sarıldığı Rize'de heyelan nedeniyle yıkılma tehlikesi olan binaların yıkım çalışmaları başladı. 

Zonguldak'ta heyelan nedeniyle bir ev tahliye edildi!

Zonguldak'ta heyelan sonrası yıkılma riski taşıyan bina için tahliye kararı alındı. 

TOKİ Şanlıurfa Birecik'te 400 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa İli, Birecik ilçesinde 400 yeni konut hayata geçirecek.

birecik heyelan Haberi

birecik heyelan

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Birecik-Halfeti sahil yolundaki Heyelan alanını inceledi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, mevcut alanda revizyon çalışmalarının başlatılması için teknik heyeti ile görüşen Başkan Beyazgül, “Hamd olsun her hangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı tüm Birecikli hemşerilerime geçmiş olsun” şeklinde konuştu.

Olayın ilk anından itibaren alanda çalışmalar başlatarak fizibilite raporları çıkartan Büyükşehir Belediyesi, alanda bulunan 13 hanenin tahliye edilmesine karar verdi.

Alanda incelemeler yapan Başkan Beyazgül’e Birecik Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Birecik İlçe Emniyet Müdürü Levent Eker ve Büyükşehir Belediyesi teknik kadrosu eşlik etti.

Alanda incelemeler yaparak teknik heyet ile görüşen Başkan Beyazgül, gerekli çalışmaların başlatılması talimatını da verdi. Gerekli tedbirlerin alınarak bölgede revizyona gidileceğini söyledi. Başkan Beyazgül, bölgede yaşayan vatandaşların...