28 / 03 / 2024

birecik revizyon çalışmaları

birecik revizyon çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Birecik'teki heyelan alanını inceledi.

İzmir Bayraklı'da imar revizyon çalışmaları yapılıyor!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde yer alan mahallelerin imar çalışmalarına başladı. Belediye ekipleri Cengizhan, Alpaslan ve Fuat Edip Baksı mahallelerini kapsayan 60 hektarlık alandaki imar plan revizyonlarını bitirdi.

Şanlıurfa Birecik'te revizyon çalışmaları başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Birecik'teki heyelan alanını inceledi.

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

Şanlıurfa Birecik'te dış cephe yenileme çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik ilçesinde yapımı devam eden dış cephe yenileme çalışmalarını inceledi.

Balıklıgöl'de revizyon çalışmaları başladı!

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin simgesi olan Balıklıgöl platosunda revizyon çalışmaları başladı. Çalışmalar turistik alanı şantiyeye çevirdi.

Birecik'te TOKİ çalışmaları başlıyor!

Birecik ilçesinde, halkın en önemli ihtiyaçlarından olan iki büyük projesi olan TOKİ ve doğal gaz çalışmaları start alıyor.

Hakkari'de imar revizyon çalışmaları başladı!

Hakkari Şehir Merkezi’nin mevcut imar planının revize edilmesi için çalışmalar başladı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra Hakkari’nin ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeni bir imar planı çalışması başlayacak.

Talas'ta imar revizyon çalışmaları tamamlandı!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçenin 40 yıllık yapılaşmasını kapsayan imar revizyon çalışmasının tamamlandığını açıkladı.

Konya Karatay revizyon imar planı çalışmalarıyla modernleşiyor!

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Karatay'ı her geçen gün büyütüyoruz ve modernleştiriyoruz. Revizyon İmar Planı çalışmaları ile birlikte Karatay'da büyük değişimler gerçekleştireceğiz. " dedi.

Kütahya Naşa'da imar çalışmaları başladı!

Naşa Belediyesi, 2016 yılında gerçekleştirdiği Halihazır harita çalışmalarından sonra İmar planı ve imar planına esas jeolojik, jeoteknik imar planı ve revizyon çalışmasına start verdi.

Seydişehir’de imar revizyon çalışmalarına hız verildi!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, ilçede imar revizyon çalışmaların hız verdi. Seydişehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında Yenicami ve Sofuhane Mahallelerinde yapılaşmanın durdurulması kararı almıştı

Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyon Çalıştayı düzenlendi!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyon Çalıştayı düzenledi. Başkan Türel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı sırasında Kaleiçi Hizmet Birliği konusunda çalışmalar yaptığını ve Kaleiçi'ne yatırım hamlesi başlattıklarını kaydetti.

Kırklareli su arıtma tesisinin revizyon çalışmaları tam gaz!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, içme suyu arıtma tesislerinde süren tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Kesimoğlu, ''Kırklareli’nin bu çalışma ile 30 yıl su ile alakalı sorun yaşamayacak'' dedi.

birecik revizyon çalışmaları Haberi

birecik revizyon çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Birecik-Halfeti sahil yolundaki Heyelan alanını inceledi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, mevcut alanda revizyon çalışmalarının başlatılması için teknik heyeti ile görüşen Başkan Beyazgül, “Hamd olsun her hangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı tüm Birecikli hemşerilerime geçmiş olsun” şeklinde konuştu.

Olayın ilk anından itibaren alanda çalışmalar başlatarak fizibilite raporları çıkartan Büyükşehir Belediyesi, alanda bulunan 13 hanenin tahliye edilmesine karar verdi.

Alanda incelemeler yapan Başkan Beyazgül’e Birecik Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Birecik İlçe Emniyet Müdürü Levent Eker ve Büyükşehir Belediyesi teknik kadrosu eşlik etti.

Alanda incelemeler yaparak teknik heyet ile görüşen Başkan Beyazgül, gerekli çalışmaların başlatılması talimatını da verdi. Gerekli tedbirlerin alınarak bölgede revizyona gidileceğini söyledi. Başkan Beyazgül, bölgede yaşayan vatandaşların...