23 / 04 / 2024

Birevim istihdam

Birevim istihdam

Birevim, 138 kişilik yeni istihdam ve tüm diğer şubelerinde de başlattığı uzaktan çalışma yöntemiyle hizmete açtığı 4 yeni şube ile ekonomik canlanmaya katkı sağlıyor.

Birevim'den 138 kişilik yeni istihdam!

Birevim, 138 kişilik yeni istihdam ve tüm diğer şubelerinde de başlattığı uzaktan çalışma yöntemiyle hizmete açtığı 4 yeni şube ile ekonomik canlanmaya katkı sağlıyor.

Birevim'in istihdamı her geçen gün artıyor!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, çalışanlarının sayılarının her geçen arttığını, 3 yılda 908 kişiyi bulduğunu söyledi. 

Birevim çalışan sayısını 3 yılda 908 kişiye çıkardı!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, çalışan sayılarının 3 yılda 908 kişiye çıktığını, Türkiye’nin birçok ilindeki şubelerinde istihdamın arttığını kaydetti.

Düzce Gümüşova Islah OSB 4 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Düzce Gümüşova Islah OSB’nin kuruluş işlemleri tamamlandı. OSB’nin tam kapasiteyle faaliyete geçmesiyle birlikte yaklaşık 4 bin kişiye istihdam imkanı ortaya çıkacak.

ANKAmall AVM en az 5 bin kişiye istihdam sağlıyor!

ANKAmall AVM, çalışan sayısı ile bakanlıkları geçti. Son bir yıl içerisinde 5 binden fazla işsize istihdam sağlayan ANKAmall Başbakanlık'tan bile daha fazla iş gücü ile çok sayıda bakanlığı geride bıraktı.

Gayrimenkul sektöründe istihdam 18'e katlandı!

GAYRİMENKUL satışlarında son yıllarda yaşanan artış ve sektördeki hızlı büyüme, bu faaliyetlerde çalışan sayısını da ciddi biçimde artırdı. Buna göre istihdam 5 yılda istihdam 18'e katlandı.

Gayrimenkulde istihdam 18 kat arttı!

Gayrimenkul satışlarında son yıllarda yaşanan artış ve sektördeki hızlı büyüme, bu faaliyetlerde çalışan sayısını da ciddi biçimde artırdı. Gayrimenkulde istihdam 5 yılda 18 kat artış gösterdi.

Gayrimenkul sektöründe istihdam 5 yılda 18'e katlandı!

Konut ve iş yeri sayısında yaşanan artış, bunların satış ve kiralanmasına yönelik faaliyetlerin yoğunlaşmasıyla gayrimenkul faaliyetlerindeki istihdam 5 yılda 18'e katlandı.

Sincan sanayi, istihdam ve kültür merkezi olacak!

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ilçenin gelecek 10 yıl içinde Ankara'nın sanayi, istihdam ve kültür merkezi olacağını belirterek, "El birliğinden güç doğar, bereket doğar. Hep birlikte Sincan'ı çok güzel yarınlara taşıyacağız" dedi.

OSB'lerde istihdam 2,2 milyona çıkacak!

BİLİM, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, organize sanayi bölgelerindeki (OSB) 47 bin 996 sanayi parselinde üretime geçildiğini ve yaklaşık 1 milyon 530 bin kişiye istihdam sağlandığını söyledi.

OSB’lerde istihdam 2.2 milyona çıkacak!

BİLİM, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, organize sanayi bölgelerindeki (OSB) 47 bin 996 sanayi parselinde üretime geçildiğini ve yaklaşık 1 milyon 530 bin kişiye istihdam sağlandığını belirtti.

Konaklamada istihdam artışı yavaşladı!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Araştırma Biriminin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) verilerinden derlediği verilere göre, turizmde düşen yabancı ziyaretçi sayısı, turizm istihdamına da yansıdı.

Konaklama sektörü istihdamı yüzde 12 büyüdü!

AKTOB Araştırma Geliştirme (AR-GE) Birimi'nin derlediği verilere göre, geçen yıllarda ortalama yüzde 10-12 aralığında büyüyen konaklama sektörü istihdamı, 2015 yılının ilk yarısında ancak yüzde 3,8 artabildi.

Birevim istihdam Haberi

Birevim istihdam

Birevim, 138 kişilik yeni istihdam ve tüm diğer şubelerinde de başlattığı uzaktan çalışma yöntemiyle hizmete açtığı 4 yeni şubesiyle ekonomik canlanmaya katkı sağlıyor.

Şirketin yaptığı açıklamaya göre, Birevim ayrıca, bünyesindeki mühendislerin çalışmalarıyla devreye aldığı, sektörde ilk ve tek gerçek sistem entegrasyonuna sahip Görüntülü İletişim Sistemi (GİS) ile hem Birevim çalışanlarına uzaktan erişim ve hem de tasarruf sahiplerine, evlerinin konfor ve sağlıklı ortamında hizmet almaları olanağı da sunmaya başladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, öncelikle koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybeden tüm insanlara baş sağlığı, yakınlarına sabır ve hastalananlara acil şifalar diledi.

Çiftçi, şunları ifade etti:

"Hangi sektörde olursa olsun tüm kurumlara, tam da bu dönemlerde teknoloji ve istihdam konusunda önemli görevler düşüyor. Böylesi dönemler,...