24 / 04 / 2024

Birevim'in istihdamı her geçen gün artıyor!

Birevim'in istihdamı her geçen gün artıyor!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, çalışanlarının sayılarının her geçen arttığını, 3 yılda 908 kişiyi bulduğunu söyledi. 



Birevim'in personel istihdamı her geçen gün artıyor. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, çalışan sayılarının 3 yılda 908 kişiyi bulduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Murat Çiftçi açıklamasında, Birevim olarak istihdama katkı sağlamak amacıyla çalışan sayılarını 3 yılda 908 kişiye çıkardıklarını belirterek, 451 kadın çalışanları bulunduğunu söyledi.

Çalışanlarının 782'sinin Türkiye’nin birçok ilindeki şubelerinde, 127’sinin ise genel müdürlükte istihdam edildiğini söyleyen Çiftçi, her bir çalışanın işe alınmadan önce Birevim’in okulu olan Tasarruf Akademi’de üç hafta süren bir eğitim gördüğünü, bu eğitimin sonucunda başarılı olanların Birevim bünyesinde istihdam edildiğini kaydetti.

"Çalışanlarımızın mutluluğu bizim için önemli" 

Murat Çiftçi, çalışan mutluluğuna önem verdiklerini, birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla zaman zaman çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini, Birevim’i tercih eden gençlerin kariyer planlaması yapabildiğini söyledi. 

Değişen ve gelişen bir şirket olduklarını belirten Çiftçi, "Hedeflerimize uygun planlamalarımızı yapıp 2020 yılına motive olmuş, yenilenmiş bir vaziyette gireceğiz. Teknolojik alt yapımızı eksiksiz hale getireceğiz. Tasarruf Akademi’de daha köklü eğitimlerin verilmesini sağlayacağız. Çalışan kariyer yönetimi planlamamızı daha etkin hale getireceğiz. Topyekün refah seviyemizi daha ileriye taşıyacağız." değerlendirmesinde bulundu. 

"Bugüne kadar 431 kişi eğitim aldı" 

Tasarruf Akademisi Müdürü Mirsat Öğretmenoğlu şu ifadeleri kullandı: "Beşi dışarıdan olmak üzere 19 eğitmenimiz bulunuyor. Bireysel Müşteri Temsilcisi adaylarımız 25, Saha Tanıtım Temsilcisi adaylarımız ise 15 gün eğitim alıyor. Ağustos ayında; Tasarruf Akademi bünyesinde eğitim alan 38 kişi arasından başarıyla mezun olanlar görev yerlerinde işe başladı. Şu anda ise 25 adayımız eğitimlerine devam ediyor. Tasarruf Akademi kurulduğundan bugüne kadar 431 kişi eğitim aldı."


Geri Dön