25 / 04 / 2024

birevim iş imkanları

birevim iş imkanları

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, çalışanlarının sayılarının her geçen arttığını, 3 yılda 908 kişiyi bulduğunu söyledi. 

Türk girişimcilerin Amerika'da şirket kuruluşları arttı! Konut alımından ihracata kadar kredi desteği sağlanıyor!

2024 yılı itibariyle, Amerika Birleşik Devletleri'nde Türk şirketlerinin sayısında önemli bir artış yaşanıyor. Bu artış, Türk iş adamları ve girişimcilerin Amerika'da finansman imkanlarına daha kolay ulaşabilmeleri için şirket kurma eğilimlerinin güçlenmesiyle ilişkilendiriliyor.

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

KPSS ile personel alımı yapılacak: İlan verildi, adayların başvuruları bekleniyor

Birçok özel sektör çalışanı, kamu sektöründe farklı bir kariyer yoluna yönelebilir ve bu yönde farklı kurumlarda istihdam edilmeyi hedefleyebilirler. Kamu sektöründe iş imkanlarından yararlanmak için Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puanı ile personel alımlarına başvurulmalıdır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan göç eden depremzedelere müjdeli haber! Dönüşlerini hızlandıracak iş imkanları oluşturuyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremlerden dolayı memleketlerinden göç etmek zorunda kalan depremzedelere müjdeli haberi verdi. 

HAK-İŞ'ten belediye çalışanları da Kamu Çerçeve Protokolü'ne dahil edilsin talebi! 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, belediye ve belediyelere bağlı şirketlerindeki işçilerin de Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü çerçevesine alınmasını ve imkanlarından faydalanmasını istedi. İşte ayrıntılar...

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! İBB ilkokul ve lise mezunu işçi alınacak!

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden müjdeli haber! İlkokul ve lise mezunu işçiler için dolgun maaşlı iş imkanları sunuluyor. İBB, 13-15 Haziran tarihleri arasında başvuruları kabul edecek ve toplamda 61 personel alımı gerçekleştirecek.

Almanya, Türklere 37 Bin Euro maaşla iş fırsatları sunarak çalışan arayışına girdi!

Almanya, Türk vatandaşlarının çalışmak için göç etme isteğine yanıt veriyor ve 37 bin euro maaşla işçi arayışına girdi! Almanya'nın sunduğu iş imkanları ve maaşlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

EYT'de hesap Temmuz'da değişiyor! Haziranı kaçıranlar aylık 606 TL fazla ödeyecek! Şimdi bu hesaba göz atın! 

Prim eksiği sebebiyle EYT düzenlemesinden faydalanamayanlar için borçlanma ve ihya imkanları sunuyor. Ancak asgari ücret ara zammıyla borçlanma ve ihya ödemeleri de artacak. İşte ayrıntılar...

TRT'den personel alım duyurusu!  Bu kadrolarda dolgun maaşlı personel alınacak!

TRT yüksek maaşlı iş imkanlarına sahip olmak isteyen herkese müjdeli haber veriyor! Gece yarısı yapılan açıklamaya göre, belirli kadrolara alım yapılacak. İlgilenenlerin dikkatine!

İşverenlere 7 bin liraya varan teşvik müjdesi! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

Sosyal yardım alan 6 milyon vatandaştan çalışabilecek durumda olanların istihdama dahil edilmesi için tüm imkanlar seferber ediliyor. İşverenlere 7 bin 5 liraya varan teşvik sağlanacak...

Vizesiz tatile gitmek isteyenlere için rehber! İşte bayram tatili için tercih edebileceğiniz 2023 vizesiz ülkeler

Vizeniz yok fakat tatile mi gitmek istiyorsunuz bu konuda Türk vatandaşları için vizesiz seyahat imkanları bulunuyor. Yeni düzenlenmiş olan 2023 vizesiz seyahat edilebilecek ülkeler listesi yayınlandı. Peki hangi ülkelere vizesiz seyahat yapılabilecek?

Birevim'den kentsel dönüşüm çağrısı! Yorgun ve yaşlı yapılar için sorumluluk almaya hazırız!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, yaşanan depremlerin Türkiye’deki yapı stoku sorununu gündeme getirdiğini belirterek özellikle İstanbul’da yaşlı ve yorgun yapıların yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Genç çiftçilere hibe desteği! Bu şartları taşıyanlar çok şanslı!

Ülkenin amacı tarımı güçlendirmek ve gençleri tarıma yönlendirerek işsizliğe çözüm bulmaktır. Bu nedenle genç çiftçilere çeşitli imkanlar devlet tarafından sunulmaktadır. Mevcut destek ve imkanlardan birinin adı Genç Çiftçi desteğidir.

birevim iş imkanları Haberi

birevim iş imkanları

Birevim'in personel istihdamı her geçen gün artıyor. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, çalışan sayılarının 3 yılda 908 kişiyi bulduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Murat Çiftçi açıklamasında, Birevim olarak istihdama katkı sağlamak amacıyla çalışan sayılarını 3 yılda 908 kişiye çıkardıklarını belirterek, 451 kadın çalışanları bulunduğunu söyledi.

Çalışanlarının 782'sinin Türkiye’nin birçok ilindeki şubelerinde, 127’sinin ise genel müdürlükte istihdam edildiğini söyleyen Çiftçi, her bir çalışanın işe alınmadan önce Birevim’in okulu olan Tasarruf Akademi’de üç hafta süren bir eğitim gördüğünü, bu eğitimin sonucunda başarılı olanların Birevim bünyesinde istihdam edildiğini kaydetti.

"Çalışanlarımızın mutluluğu bizim için önemli" 

Murat Çiftçi, çalışan mutluluğuna önem verdiklerini, birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla zaman zaman çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini, Birevim’i tercih eden gençlerin kariyer planlaması yapabildiğini söyledi. 

Değişen ve gelişen bir...