28 / 03 / 2024

Birevim merkez ofisi

Birevim merkez ofisi

Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, "Ekonomik büyümemizin yolu; yatırım, üretim ve istihdamdan geçiyor. 5 bin metre kare ve 8 katlı yeni merkez binamızı Ataşehir'de açtık" dedi...

Merkez Bankası Başkanı Erkan o ismi en yakınına atadı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, 13 Haziran’da bankanın İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Gizem Uzuner'i görevden almıştı. Başkan Erkan, dün de beraber çalışacağı Başkanlık Ofisi Genel Müdürlüğüne kurum içinden Emine Aslı Üvez Meriç'i atadı.

Petrol Ofisi'nden flaş zam iddialarına flaş yanıt!

Petrol Ofisi Grubu, "Merkez Bankası Kuru +1,50 TL" iddialarının yanlış olduğunu ve şirketin resmi görüşünü yansıtmadığını belirtti.

THY Kırgızistan'da merkez ofisi açtı!

Türk Hava Yolları, Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te yeni merkez ofisi açtı. İki katlı yeni merkez ofisinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Birevim merkez ofisini Ataşehir'de açtı!

Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, "Ekonomik büyümemizin yolu; yatırım, üretim ve istihdamdan geçiyor. 5 bin metre kare ve 8 katlı yeni merkez binamızı Ataşehir'de açtık" dedi...

Ant Yapı İngiltere'deki beşinci projesine başlıyor!

Ant Yapı’nın İngiltere’deki merkez ofisi Ant Yapı UK, Eaton Place Konut Projesi’ni tamamladı. Firma, ülkedeki beşinci projesi olacak Apex House için imza atacak. 

Anadolu Hayat Emeklilik merkez ofisi Manzara Adalar'a taşındı!

Anadolu Hayat Emeklilik’in verimli ve modern bir çalışma ortamı sunan, sürdürülebilir ve çevre dostu Leed sertifikalı yeni ofisi, Manzara Adalar Kartal’da 3 Eylül tarihinden itibaren faaliyet göstermeye başladı.

BAT Türkiye merkez ofisiyle dünyada en iyiler arasında!

British American Tobacco Türkiye’nin Orjin Maslak’daki yeni merkez ofisi, dünyanın dört bir yanından projelerin paylaşıldığı mimarlık alanında prestijli bir platform olan Office Snapshots’ın ‘2017’nin En İyi 25 Ofisi’ listesinde yer aldı. 

Lila Kağıt, Business İstanbul’a taşınıyor!

Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Lila Kağıt da katıldı. Business İstanbul bloklarından üç kat satın alan Lila Kağıt, blokların iki katını yeni merkez ofisi olarak kullanırken diğer katı ise yatırım amaçlı değerlendirecek.

Esse mağazaları birer birer kapanıyor!

Esse el değiştirdikten 6 ay sonra krize girdi. Ünlü markanın çok sayıda mağazası ve merkez ofisi hacizler sonrası kapatıldı. 800’e yakın kişinin çalıştığı Esse’de sorunun çözümü için bu kez 300 milyon lira alacaklı olan tedarikçiler devreye girdi.

Media Markt Genel Merkez Ofisi taşınıyor!

Media Markt, Genel Merkez Ofisini Eylül ayı sonunda, İstanbul’un önde gelen iş merkezlerinden Levent Sanayi Mahallesi’ndeki yeni binasına taşıyor.

MDArch’tan kullanıcı odaklı ofis tasarımı!

Alışveriş merkezi, otel, konut, ofis ve ticari mekanlar gibi birçok farklı alanda tasarım ve uygulama hizmeti veren Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch tasarımı Gübretaş Merkez Ofisi, doğal malzeme kullanımının ön planda olduğu kullanıcı odaklı ve dinamik tasarımıyla dikkat çekiyor.

H&M yıl sonuna kadar 7 yeni mağaza açacak!

Moda devi H&M, Türkiye’de tüm planlarını güçlü büyüme üzerine kurdu. Yıl sonuna kadar 7 yeni açılışla mağaza sayısı 58’e çıkacak. Avrupa’nın merkez ofisi olan Türkiye’de istihdam 3 bini geçecek

MDArch Gübretaş Merkez Ofisi’ni tasarladı!

Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch tasarımı Gübretaş Merkez Ofisi’nin doğal malzemelerle biçimlenen ve gün ışığından maksimum fayda sağlayan iç mekanları, markanın şeffaf, dinamik ve kolektif ruhunu ortaya çıkaran bir dille kurgulanmış.

Birevim merkez ofisi Haberi

Birevim merkez ofisi

Ev sahibi olmak isteyenlerin bankalardan kredi kullanamadığı günümüzde, faizsizlik prensibine dayalı finansal çözüm modeli; ev sahibi olmak isteyenlere bir çıkış yolu sunuyor. 

Birevim de bu amaçla çalışıyor. Birevim, kendine özgü 4T teminat metoduyla başarılı sonuçlar elde ediyor.

Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, "Son açılan şubelerimiz; Afyon, İzmir Karabağlar, Bursa İnegöl, Hatay İskenderun ile birlikte toplamda 60 şubeye ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki birkaç yıl içinde sektörün daha da büyüyeceğine ve toplumun her kesiminin ilgi göstereceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Çiftçi, Birevim merkez binasında şuan için 100’e yakın çalışanla birlikte Tasarruf Akademi ile de yüzlerce çalışan istihdam ederken, ekonominin büyüme hedefine katkı sağladıklarını söyledi.