25 / 04 / 2024

Ant Yapı İngiltere'deki beşinci projesine başlıyor!

Ant Yapı İngiltere'deki beşinci projesine başlıyor!

Ant Yapı’nın İngiltere’deki merkez ofisi Ant Yapı UK, Eaton Place Konut Projesi’ni tamamladı. Firma, ülkedeki beşinci projesi olacak Apex House için imza atacak. 



Ant Yapı'nın İngiltere’deki merkez ofisi Ant Yapı UK, bölgedeki beşinci projesine başlıyor. Hürriyet'te yer alan habere göre, 163 konutluk projenin yatırım bedeli 42 milyon pound olarak belirlendi. 

Ant Yapı UK, Eaton Place Konut Projesi’ni tamamlayarak yeni projesi için imza attı. Londra’nın Tottenham bölgesinde Seven Sisters Caddesi’nde konumlanan proje biri 23 diğeri ise 7 katlı iki binadan oluşuyor.

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, hayata geçirilecek yeni projeyle ilgili konuştu. Okay, “Yabancı bir firmanın dahil olmasının çok zor olduğu İngiltere pazarında, 7 milyon pound yatırım değerindeki 20-22 Eaton Place Konut Projesi’ni tamamlarken, Apex House ile ülkedeki beşinci projemize başlamanın mutluluğu içindeyiz. Yakın zamanda İngiltere’de faaliyete geçmemize rağmen emin adımlarla ilerliyoruz. Tüm işlerini üstlendiğimiz projenin her aşamasında titizlikle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Toplam 163 konuttan oluşan projede zemin katında küçük birer dükkan buluynuyor. Proje, belediyenin sürdürülebilir ve çevreci tasarım kriterlerine uygun olarak, toplu taşıma ve bisiklet kullanımını ön planda tutacak şekilde tasarlandı.

 

https://apexhousedevelopment.co.uk/


Geri Dön