25 / 04 / 2024

Birevim sponsor

Birevim sponsor

Birevim İcra Kurulu Üyesi Orak, "Şimdi güçlerimizi birleştirerek takımımızı daha yukarı seviyelere taşıyacağız. Birevim ailesi olarak bu güzel birlikteliğin Elazığ'ımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu...

Birevim 2020'de teslimat sayısını yüzde 59 artırdı!

Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, "Birevim olarak sektörün diğer önemli verisi olan yeni sözleşme sayımızda, 150 bin sözleşme adedini aşarak sözleşme sayımızı 2019 yılına kıyasla rekor büyümeyle yüzde 78 artırdık" diye konuştu.

Birevim, Red-On ile sektöründe ilke imza attı! 

Birevim; dünyanın en tanınmış ve yaygın iş zekâsı teknolojisi olan “Qliksense” altyapısını kullanarak, sektörünün iş zekâsı teknolojisi kullanan ilk firması oldu.

Birevim, 2020'yi rekorla bitirdi!

Dört yıl gibi kısa bir sürede sektörüne ivme kazandıran Birevim, 2020 sonu itibariyle, zorlu Kovid-19 salgını sürecine karşın, 2019 yılına kıyasla teslimat sayısını yüzde 59, teslimat finansman tutarını yüzde 85 artırdı.

Workindo Ahmet Ertekin’e sponsor oldu!

İnşaat sektörünün kariyer ve hizmet plaformu olan Workindocom, Türkiye ve Avrupa muaythai şampiyonu, genç sporcu Ahmet Ertekin’e sponsor oldu.

Birevim, Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı!

Birevim; Albaraka Türk, Toprakbank, Türkiye Finans Katılım, Vakıf Katılım Bankası gibi kurumlardaki pazarlama ve satış kariyeriyle tanınan,Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı.

Birevim Türkiye’nin tasarruf finansı haritasını oluşturuyor!

Birevim, “180 Günde Tasarruf Seferberliği” kapsamında Türkiye’nin “tasarruf finansı” haritasını hazırlıyor. Bu amaçla, Türkiye temsili genel ve şehirler bazlı olmak kaydıyla ayrı ayrı gerçekleştirilen “Tasarruf ve Finans Davranışlarına Yönelik Tutum Araştırmaları” projesinde 8 şehri mercek altına al

Birevim 'Tasarruf Akademi' platformunu kuruyor!

Birevim İnsan Kaynakları Direktörü Mirsat Öğretmenoğlu, “Birevim olarak, ‘sektörün geleceğine yatırım yapmak’; ‘sektörün nitelikli, alanında yetkin insan kaynaklarına sahip olmasına katkıda bulunmak’ konusunda kararlıyız'' diye konuştu.

Birevim Ağustos ayında 2 bin 143 kişiyi ev sahibi yaptı!

Birevim, yeni tamamlanan Ağustos ayı toplamında 2 bin 143 adet tasarruf finans teslimatıyla yeni bir rekor kırdı.

Birevim’den 4 yılda 14 Stevie Awards ödülü!

17 ülkeden yüzlerce projenin yarıştığı ve toplam 12 farklı kategoride ödülü kazanan “2020 MENA Stevie Awards”ta Birevim; “Yenilikçilik”, “Yenilikçi Yönetim” ve “Yenilikçi Müşteri İlişkileri” kategorilerinde Altın ödülün sahibi oldu.

Birevim, Medipol Başakşehir'in şampiyonluğuna sponsor oldu!

Geliştirdiği Birlikte Tasarruf Finansı modeli ile binlerce kişiyi konut sahibi yapan Birevim, İstanbul Medipol Başakşehir futbol kulübünün şampiyonluk kutlamalarının sponsoru oldu.

Birevim'den Tasarrufa İlk Adım kampanyası!

Birevim, teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanyası ''Tasarrufa İlk Adım'ı tüketiciye sundu. Bu kampanya ile 3 bin TL ile 23 bin TL arası herhangi bir tasarruf miktarı üzerinden uygun maliyetlerle birikim yapılabiliyor.

Birevim’den yeni kampanya!

Ev almak isteyen vatandaşları faizsiz olarak konut sahibi yapan Birevim teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanyası Tasarrufa İlk Adım’ı tüketiciye sundu.

Birevim'den çalışanlarının çocuklarına bayram harçlığı!

3.5 yıl gibi kısa sürede tasarruf finans sektöründe öncü firmalar arasında yer alan “Birevim” yine bir ilk hayata geçiriyor. Birevim, Manibux uygulaması üzerinden, Birevim çalışanlarının çocuklarına bayram harçlığı gönderiyor.

Birevim sponsor Haberi

Birevim sponsor

Birevim, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Elazığ İl Özel İdare Kadın Basketbol takımının isim ve forma sponsoru oldu.

Sponsorluk imza töreni ve lansman gecesi Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Birevim İcra Kurulu Üyesi Mahir Orak, Birevim Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı ve Bir Gelecek Genel Müdürü Mustafa Alpay, Birevim İl Özel idare Kadın Basketbol Takımı oyuncuları ile il protokolünün katılımıyla Elazığ Hilton Oteli'nde gerçekleştirildi.

"Birevim de tıpkı kadın basketbol takımı gibi bir başarı hikayesi"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Birevim İcra Kurulu Üyesi Mahir Orak, spora ve sporcuya her zaman destek vereceklerini ifade etti ve şunları söyledi; "Birevim de tıpkı kadın basketbol takımı gibi bir başarı hikayesi. Şimdi güçlerimizi birleştirerek takımımızı daha yukarı seviyelere taşıyacağız. Birevim ailesi olarak bu güzel...