20 / 04 / 2024

Birevim Tasarruf Gayrimenkul iletişim

Birevim Tasarruf Gayrimenkul iletişim

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi Bayrampaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Arnavutköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Arnavutköy Şubesi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Esenler Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Esenler Şubesi Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Gaziosmanpaşa Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Tic.A.Ş.İstanbul Avcılar Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Tic.A.Ş.İstanbul Avcılar Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Birevim, Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır!

Tasarruf Finansmanı sektörünün yenilikçi markası Birevim’in Genel Müdürü Av. Mahir Orak yaptığı açıklamada Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır olduklarını söyledi.

TMSF, İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul’ü 100 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, borcundan dolayı haczedilen İnterdepo Bayraklı Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa sundu.

TMSF’ye devredilen şirket ve gayrimenkul sayısı TBMM'de! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, 15 Temmuz sonrası Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredilen şirket ve gayrimenkul sayısıyla ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Faizsiz konutta masraflar düşecek! Ev sahibi olmak kolaylaşacak! 

Birevim, Emin Evim, Fuzul Gayrimenkul, İmece Yatırım, Katılımevim ve Sinpaş; BDDK’dan ‘Tasarruf Finansı’ sistemi için lisanslarını alan şirketler oldu. Sektör temsilcileri, konut ve ve otomobil için ekstra kredi masrafı olmayacağına dikkat çekti. 

TMSF'den tasarruf finansman sözleşmelerinin devrine ilişkin açıklama!

TMSF tarafından, Birevim, Eminevim, FuzulEv, İmece, Katılımevim ve Sinpaş Yapı'nın, tasfiyedeki finansman şirketlerinin “tasarruf dönemi sözleşmeleri”ni devralma taleplerini TMSF ve BDDK'nın uygun bulduğu ve devir sözleşmelerine imza atıldığı açıklandı.

Birevim'in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu  lisansı onaylandı! 

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı.

TMSF, Bank Asya'nın Yalova'daki gayrimenkulünü 14.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Birevim Kasım ayı kampanyası başladı!

Tasarruf Finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim'in Kasım ayı kampanyası başladı...

Birevim'den yeni kampanya!

Tasarruf finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim, başlattığı yeni kampanyasını yeni reklam filmiyle duyurdu.

TMSF 27 adet gayrimenkulü 25.4 milyon TL bedelle satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, 27 adet gayrimenkulü 25 milyon 415 bin 300 TL bedelle satışa çıkardı.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 20 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 20 bin TL'den başlıyor.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul iletişim Haberi

Birevim Tasarruf Gayrimenkul iletişim

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi Bayrampaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 


Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama ve Tic.A.Ş. İstanbul Bayrampaşa Şubesi konusu: 

1- Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek , gerek ihtiyaç gerek tasarruf sahiplerine her türlü emlak, her türlü gayrimenkul  sahibi yapabilmek için edindirme organizasyonları yapmak suretiyle nihai tüketicilere hizmet vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Adres:Yenidoğan Mah.Abdi İpekçi Cad. Kardeşler İş Hanı No:22/1...