29 / 03 / 2024

Birgül Ayman Güler izmir

Birgül Ayman Güler izmir

CHP’li Aziz Kocaoğlu’nun yerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olan CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler kimdir? Birgül Ayman Güler bugüne kadar hangi işlerde bulundu? İşte yanıtı...

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

Şeyma Şehirli: Artan göçler konut satışlarını yükseltiyor!

Nüfus artışının, nüfusun yaş dağılımının, cinsiyet, medeni durum, eğitim durumun konut talebini etkilediğini söyleyen EVA Gayrimenkul Değerleme Araştırma ve Raporlama Müdürü Şeyma Şehirli, ''Hane halkının küçülmesi ve artan göçler konut satışlarını yükseltiyor'' diye konuştu.

İbrahim Güler kimdir?

İbrahim Güler, 2019 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti'den Hatay Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, İbrahim Güler kimdir? İbrahim Güler, hangi işlere imza attı?

Hatay Kırıkhan'da Gülşah Güler Sosyal Tesisi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Komiser Yardımcısı Gülşah Güler'in ismi Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bir sosyal tesiste yaşatılacak.

Birgül Dalgakıran, ERA Franchise Geliştirme Direktörü oldu!

Gayrimenkul franchise geliştirme sektörünün deneyimli ismi Birgül Dalgakıran, ERA Gayrimenkul Türkiye’de Franchise Geliştirme ve Eğitim Gelişim Direktörü olarak göreve başladı. Dalgakıran'ın, ticari gayrimenkul ve franchise alanında uzmanlıkları bulunuyor.

Nurettin Göler'den mühendislik öğrencilerine tavsiyeler!

İMSİAD, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği seminerlerine NTA Çelik Konstrüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Göler ile devam etti.

Güler Grup'tan Çocuk İnşaat Atölyesi Günleri!

Çocuk İnşaat Atölyesi Güler Grup, çocukları, sağlıklı ve güvenli yapılar konusunda ilk ipuçlarını almaları için 'Çocuk İnşaat Atölyesi'ne davet ediyor.

Mustafa Güler, Kütahya Tavşanlı'daki projeleri anlattı!

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 2016 yılı bütçelerinin 70 milyon TL olduğunu söyleyerek, “Belediyemiz, gelir gider dengesi bakımından Türkiye’nin sayılı belediyeleri arasındaki yerini almıştır” dedi.

Abdurrahman Güler: Konya'nın konut talebi karşılanacak!

2015 yılının inşaat sektörü için durağan geçtiğini ama 2016'dan ümitli olduklarını ifade eden Panel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Güler, İnşaat sektörünün ülkenin lokomotifi olduğunu söyledi.

Güler Deri Konfeksiyon Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Dayanıklı Tük. Mal.Sn.ve Tic.Ltd.Şti.Karadeniz Şb. açıldı!

Güler Deri Konfeksiyon Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Dayanıklı Tük. Mal.Sn.ve Tic.Ltd.Şti.Karadeniz Şb. Ahmet Güler Şube Müdürlüğünde 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Gaziosmanpaşa 'da açıldı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Tasarısı komisyonda kabul edildi!

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda kabul edildi.

1982 yılında Güney Kore, kirasını ödeyemediği İstanbul Konsolosluğu'nu kapatmış!

1982 yılında Güney Kore Devleti, kirasını ödeyemediği İstanbul Konsolosluğu'nu kapatmış. Mecidiyeköy'de bulunan konsolosluk binasına aylık iki bin doları (320 bin lira) ödeyemedikleri için konsolosluğu tasfiye etmişler.

1976 yılında Gülhane Parkı'ndaki hayvanlar perişan durumdaymış!

1976 yılında Gülhane Parkı'nda bulunan küçük hayvanat bahçesinde hayvanlar ilgisizlik ve bakımsızlıktan acınacak duruma gelmişler. Bahçedeki hayvanlar ölünce içleri doldurularak bahçenin karşısında bulunan Hayvanat Bahçesi Müzesi'ne taşınıyormuş.

Birgül Ayman Güler izmir Haberi

Birgül Ayman Güler izmir

Birgül Ayman Güler kimdir?

Birgül Ayman Güler, CHP İzmir Milletvekili. Yerel yönetimler hocası olan Birgül Ayman Güler CHP’li Aziz Kocaoğlu’nun yerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Peki Birgül Ayman Güler kimdir?


Birgül Ayman Güler biyografi..

Birgül Ayman Güler, 1 Haziran 1961 İzmir Bergama doğumlu. Baba adı İlyas, anne adı Zehra'dır. Üçü erkek, dördü kız yedi çocuklu bir ailenin en küçük kızı. Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında akademisyendir. 


Birgül Ayman Güler, Zübeyde Hanım İlkokulu ve Bergama Lisesi mezunu. 1978 yılında girdiği Marmara Üniversitesi Siyaset – İdare Bölümü’nden 1983 yılında mezun oldu. 1979-1980 arasında İngiltere’de dil öğrenimi gördü. 


Ankara Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi anabilim dalında 1985 yılında yüksek lisans, 1987 yılında doktora eğitimine başladı. 1992 yılında Kamu Yönetimi ve Siyaset...