28 / 03 / 2024

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, "Perakende sektörü olarak Merkez Bankasının faiz indirimine paralel olarak en kısa zamanda kredi kartı erken ödeme faiz oranlarına da en az 7 puan indirim bekliyoruz." dedi.

Birleşmiş Markalar Derneği üyelerinin yüzde 87'si fahiş kira artışı taleplerinden şikayetçi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel yaptığı açıklamada Birleşmiş Markalar Derneği üyelerinin yüzde 87'si fahiş kira artışı taleplerinden şikayetçi olduğunu söyledi.

Perakendede 60 bin mağazada indirim yolda!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın indirim çağrısına ilişkin konuştu. Öncel, BMD üyesi markaların 60 bin mağaza ile bu kampanyaya katılmasını beklediklerini ifade etti.

BMD Başkanı uyardı: Önümüzdeki aylarda gıda dışı perakendede daralma olabilir!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Hem parasal sıkılaştırma hem de alım gücündeki düşüş nedeniyle gıda dışı organize perakendede önümüzdeki aylarla daralma yaşanabilir” değerlendirmesini yaptı.

Emeklilerin Cumhuriyet ikramiyesi 10 bin TL mi olacak? Emekliler Derneği'nden flaş açıklama geldi! 

Emekliler Derneği'nden milyonlarca emeklinin beklediği Cumhuriyet ikramiyesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Peki emeklilerin Cumhuriyet ikramiyesi 10 bin TL mi olacak? İşte detaylar...

BMD Başkanı Sinan Öncel: ‘Organize perakende için zor bir süreç başladı’

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, üyeleri arasında gerçekleştirilen temmuz ayı anketinin sonuçlarına dayanarak birtakım açıklamalarda bulundu. Öncel, organize perakende için zor bir sürecin başladığını ifade etti.

Emeklilerden 4 bin lira ek zam talebi! Emekli maaşları yükselecek mi? Emekliler Derneği açıkladı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), tüm emeklilerin maaşlarına 4 bin TL ilave zam yapılması talebini yineleyerek, bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

AVM'lerde yüzde 400'e varan kira zamları isteniyor! Perakendecilerden 'genel gider kalemi şeffaflaşsın' talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, mevzuatta yapılan düzenlemelere karşın AVM’lerde ödenen genel giderlerin şeffaflaşamadığına dikkat çekti. Öncel, kira zamları ile ilgili de konuştu. 

1915 Çanakkale Köprüsü’ne Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu’ndan prestijli ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, Birleşmiş Milletler (BM) Avrupa Ekonomik Komisyonu (UNECE) tarafından gerçekleştirilen "Kamu-Özel Sektör İşbirliği (KÖİ) ve Altyapı Ödülleri" töreninde birincilik ödülü aldı.

Kış aylarında yüzde 100 zam geliyor Fiyatların artmaması imkansız

Birleşmiş Markalar Derneği üyeleri arasında hazırlanan Haziran Ayı Anketi’nin sonuçlarına göre, organize perakende sektöründe ciro oranı yüzde 80 arttı. Buna rağmen, adet satışları sınırlı kaldı. Öte yandan açıklamaya göre kış sezonu ürünlerinde yıllık bazda yüzde 100’e yakın fiyat artışları da şaşı

Alışveriş yapacaklara son uyarı: Büyük zam kapıda!

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Başkanı Ramazan Kaya ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel ise, halihazırda fiyatlardaki yıllık zam oranlarının yüzde 80’i bulduğunu; kış aylarında yapılacak zamların yıllık bazda yüzde 100’leri aşarak yüzde 130’ları ulaşmasının şaşırtıcı o

BMD Başkanı Sinan Öncel'den korkutan enflasyon açıklaması!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel son zamanlarda sık sık gündeme gelen enflasyon oranları ve market fiyatlarına ilişkin beklentileriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

AVM ciroları katlandı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hüseyin Altaş ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, döviz kurunun AVM'leri nasıl etkilediğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Perakendeciler alışveriş merkezlerini bakanlığa şikayet etti!

Birleşmiş Markalar Derneği’nin (BMD) başkanı Sinan Öncel yaptığı açıklamada perakendecilerin kiranın dışında alışveriş merkezlerine ödediği yıllık 4 milyar TL'yi aşan genel gider faturası içerisinde yaklaşık olarak 1.5 milyar TL'lik  bölümün ‘sisler’ içinde olduğunu iddia ederek, Ticaret Bakanlığı’n

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel Haberi

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Perakende sektörü olarak Merkez Bankasının faiz indirimine paralel olarak en kısa zamanda kredi kartı erken ödeme faiz oranlarına da en az 7 puan indirim bekliyoruz." dedi.

Sinan Öncel, yaptığı açıklamada Merkez Bankasının son iki ayda faiz oranlarında 7,5 puan indirime gitmesini memnuniyetle  karşıladıklarını söyledi.

Perakende sektörü olarak Merkez Bankasının faiz indirimine paralel olarak en kısa zamanda kredi kartı erken ödeme faiz oranlarına da en az 7 puan indirim beklediklerini ifade eden Öncel, kredi kartı erken ödeme komisyonunun perakendeci için en önemli maliyet kalemlerinden birini oluşturduğunu vurguladı.

Öncel, Merkez Bankasının son iki ayda yaptığı 7,5 puanlık faiz indiriminin bankaların uyguladığı kredi kartı erken ödeme faiz oranlarına yansıtıldığının söylenemeyeceğini bildirdi.

Anadolu Ajansı'ndaki habere göre; Perakende firmalarının ağırlıklı bölümünün...