19 / 04 / 2024

Birlik Tuz İnşaat adres 

Birlik Tuz İnşaat adres 

Birlik Tuz İnşaat Kimya Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yılmaz tarafından kuruldu.

Arap turist ‘evinde’ kaldı! Günübirlik kiralamaların artması ile konaklayan sayısı azaldı...

2023 senesinin 11 ayında Türkiye’ye gelen Arap ziyaretçi sayısında değişikli olmasa da günübirlik kiralamaların yükselmesi ile konaklayan sayısı yüzde 20 azaldığı kaydedildi. Konaklamanın azalmasında “ev sahibi” Arapların etkisi büyük.

Koç Birlik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Birlik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Koç tarafından kuruldu.

Birlik Parselasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Birlik Parselasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Celil Yıldırım, Kadir Erbay ve Mehmet Zeki Çanakçi ortaklığında kuruldu.

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Dorman tarafından kuruldu.

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenyurt’ta yapıldı.

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Pak Birlik İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Pak Birlik İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Anonim Şirketi Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Polat tarafından kuruldu.

Babacan Birlik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babacan Birlik Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Caner Babacan, Hasan Babacan ve Selmahan Babacan ortaklığında kuruldu.

Birlik Tuz İnşaat Kimya Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Tuz İnşaat Kimya Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yılmaz tarafından kuruldu.

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Destereci tarafından kuruldu.

Bt Birlik Alçıpan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Birlik Alçıpan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Türk tarafından kuruldu.

Girişim Birlik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Girişim Birlik İnşaat Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Kaplan tarafından kuruldu.

Birlik Tuz İnşaat adres  Haberi

Birlik Tuz İnşaat adres 

Birlik Tuz İnşaat Kimya Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yılmaz tarafından kuruldu.

Birlik Tuz İnşaat Kimya Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
inşaatla ilgili taahhütlerini gerçekleştirmek üzere arsa ve arazi satın almak satmak ve gerekli imar düzenlemesini yaparak betonarme prefabrik çelik ve ahşap dahil olmak üzere her türlü sanayi zirai sosyal resmi özel binaların yapımı ve anasözleşmesindeki yazılı olan diğer işler..

Adres: Güzeltepe Mah.Üçtepe Sk Seyırtepe Evleri Blok.No.7b...