29 / 03 / 2024

Birol Polat kimdir

Birol Polat kimdir

Emlak İstasyonu Ceo'su Birol Polat, Türkiye pazarında kalıcı olmak için sürdürülebilir ve doğru yatırımların önem kazandığı bir dönemde olduklarını açıkladı.

Franchise almanın faydaları neler?

Emlak İstasyonu Ceo'su Birol Polat, sadece bir tek emlak konusunda değil bir çok işte franchise verme olayı var. Nitekim bu konuda bir dernek var. Ülkemizde yaklaşık olarak 350 civarında bayilik, Franchise veren firmalar var.

Emlak İstasyonu, yeni bir emlakçılık sistemi başlatıyor!

Emlak İstasyonu’nun Ceo’su Birol Polat Emlak İstasyonu ile ilgili açıklama yaptı. Polat: Türkiye genelinde mahallesinden başını dışarıya çıkartamamış ancak gönlü emlak için, başarı için çarpan herke bu markanın çatısı altında toplanacak. " dedi.

Emlak İstasyonu 2015 yılında yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Türkiye Geneli 15 franchise ofisi bulunan Emlak İstasyonu, hedef büyüttü. 2015 yılını yüzde 30 büyüme ile tamamlamak istediğini belirten Birol Polat, 2015’in sonuna kadar ofis sayılarını 100’e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Birol Polat: Emlakçılığın kurallarını yeniden yazıyoruz!

Emlak sektöründe ulusal en iyi ve büyük franchising firması olmak amacıyla yola çıkan Polat, uluslararası sektör standartlarını, yeni teknolojik inovasyonlarla birleştirerek, Türk Emlakçısının birikimi ile harmanlamış yepyeni bir emlak platformu oluşturma

Wec International gayrimenkul sektörüne standart getirmeyi hedefliyor!

Wec International,emlak taleplerini karşılayan, yüzde yüz Türk sermayeli bir şirket olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Profesyonel bir ekiple hareket eden Wec International, sektöre standart getirmeyi hedefliyor.

Birol Polat WEC International’ın bünyesine katıldı!

İstanbul Emlakçılar Oda Başkanı Sabri Ateş’in Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüğü WEC INTERNATIONAL ,bünyesine Birol Polat’ı da kattı. Tekirdağ toplam 75 Franchising’ı Birol Polat olacak...

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar?

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Polat Şen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Birol Küle Kimdir? Birol Küle ne iş yapıyor? Eğitimi nedir?

Birol Küle'nin kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. Birol Küle kimdir nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Murat Polat Kimdir?

Murat Polat kimdir? Murat Polat’ın mesleği nedir? Murat Polat hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Adnan Polat kimdir?

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat kimdir? Adnan Polat bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Emlak İstasyonu bu yıl 30 franchise ofis açacak!

Emlak İstasyonu Ceo'su Birol Polat, Türkiye pazarında kalıcı olmak için sürdürülebilir ve doğru yatırımların önem kazandığı bir dönemde olduklarını açıkladı.

Emlak sektöründe kurumsallaşan mesleğe önde başlıyor!

Emlak İstasyonu Ceo’su Birol Polat özellikle emlak sektörü gibi halk arasında olumsuz imaja sahip bir sektörde kalite ve hizmetin kusursuz olmasının beklendiğini belirterek, “Bunun da yolu kurumsallaşmaktan, marka olmaktan geçiyor” dedi.

Emlak İstasyonu Brokerları Kocaeli'de bir arada!

Emlak İstasyonu Ceo`su Birol Polat, Brokerlar Adnan Mercimek, Derya Cebeci, Hamiyet Aybedir, Murat Alıcıer, Serap Yıldırım, Soner Gülsün. Kocaeli`de bir araya geldi.

Polat Gülman kimdir?

Polat Gülman, 27 Nisan 2016'da Gebze Yonca Gayrimenkul Anonim Şirketi'ni kurdu. Şirket, 8 milyon 969 bin 320 TL sermaye ile Sarıyer'de kuruldu. Peki, Polat Gülman kimdir?

Franchise almanın faydaları neler?

Emlak İstasyonu Ceo'su Birol Polat, sadece bir tek emlak konusunda değil bir çok işte franchise verme olayı var. Nitekim bu konuda bir dernek var. Ülkemizde yaklaşık olarak 350 civarında bayilik, Franchise veren firmalar var.

Emlak sektöründe kurumsallaşmanın önemi nedir?

Emlak İstasyonu Ceo’su Birol Polat ,sektörde kurumsallaşmanın öneminin altını çizdi. Polat özellikle emlak sektörü gibi sektörde kalite ve hizmetin kusursuz olmasının beklendiğini belirterek, "Bunun da yolu kurumsallaşmaktan, marka olmaktan geçiyor" dedi

Birol Polat kimdir Haberi

Birol Polat kimdir

Sektör içerisinde artan rekabetin markaları farklılaşma noktasına ittiğini belirten Emlak İstasyonu Ceo'su Birol Polat, Türkiye pazarında kalıcı olmak için sürdürülebilir ve doğru yatırımların önem kazandığı bir dönemde olduklarını açıkladı. 


Polat "Şu an Türkiye genelinde 15 Franchise ofisimiz ile hizmet veriyoruz.  İstanbul, İzmir, Aydın, Ankara, Denizli, Muğla, Sakarya ve Samsun'da bulunmakta. Önümüzdeki 3 yıllık süreçte bu sayıyı 150' in üzerine taşımayı hedefliyoruz. Bunu yaparken de ülkemizin batısı ve büyük şehirler başta olmak üzere geniş kitlelere ulaşacağımız bir franchise ağı oluşturacağız. Önceliğimiz ticari potansiyeli olan iller olacak. 2017 yılı içerisinde açmayı planladığımız ve şu anda ön araştırma çalışmaları devam eden 15 franchise ofis  bulunuyor"...