29 / 03 / 2024

Biruni Üniversitesi iletişim

Biruni Üniversitesi iletişim

Türkiye eğitim sektörünün en önemli markalarından Okyanus Holding iştiraki Okyanus Gayrimenkul A.Ş. bir ilki gerçekleştirerek, Türkiye’nin en kapsamlı sağlık üniversitesini kurdu. Biruni Üniversitesi Samsung Teknoklima ile el sıkıştı.

Biruni Üniversitesi'nde inşaat çalışmaları 1 ay sonra bitecek!

Biruni Üniversitesi Topkapı Kampüsü'nde inşaat çalışmaları 1 ay sonra tamamlanacak. İç mekan tasarımları devam eden Biruni Üniversitesi'nde tanıtım günleri devam ediyor. Üniversite 2014 - 2015 öğretim yılında açılacak.

Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede toplam 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi binası hasarlı mı?

Silivri’de meydana gelen 5.8’lik depremin ardından İstanbul’daki çok sayıda yapıda hasar meydana geldi. Depremde İstanbul Üniversitesi İletişim Fakülte binasının da depremde hasar gördüğü iddia edildi.

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne çevre düzenlemesi!

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yaz tatili itibariyle başlayan inşaat ve çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Tamiratı bitirilmemiş lavabolar, kaloriferler ve fakülte önü çevre düzenlemeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal iletişim bilgileri!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükselen proje 17 bin 944 üzerine yayılıyor. Topkapı Inİstanbul Lokal iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi binası tamamlandı!

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin 47 yıllık özlemi yeni derslik binasının tamamlanması ile sona erdi. İletişim Fakültesi Yeni Derslik Binası'nın 1 Eylül tarihinde saat 13.30'da düzenlenecek törenle hizmete açılacağı duyuruldu.

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri iletişim!

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Nef İn İstanbul iletişim!

Nef İn İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Nef İn İstanbul projesi Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor.

Esenyurt N City iletişim!

İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’ne 5 km, Atatürk Havalimanı’na 14 km, Esenyurt Belediyesi’ne 5 km, Esenyurt Devlet Hastanesi’ne 5 km, Torium Avm’ye 7 km, Avcılar metrobüs durağına ise 5 km uzaklıkta yükselen Esenyurt N City iletişim bilgileri kapsam

Ataköy Selenium iletişim!

İçerisinde toplam 321 adet konut bulunan Ataköy Selenium iletişim bilgilerine göre projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0 212 215 55 65. Proje, Kültür Üniversitesi Yenibosna Kampüsü yanında yükseliyor...

Ankara West Gate Residence iletişim!

Ankara West Gate Residence iletişim numarası ve adres bilgisi şöyle: Eskişehir Yolu 15. km. Başkent Üniversitesi Kavşağı (Opet Karşısı) Konutkent Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No.391 Çankaya /ANKARA - 0312 241 34 81

Sarıyer Panorama Koç Life iletişim!

Sarıyer Panorama Koç Life iletişim bilgileri kapsamında projenin adresi Avrupa Yakası içinde Zekeriyaköy, Kasapçayır mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sokak Sarıyer olarak belirlendi

Panorama Koç Life Sarıyer iletişim!

Panorama Koç Life Sarıyer iletişim numarası ve adres bilgisi şöyle: Zekeriyaköy, Kasapçayır mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sok. Sarıyer - İstanbul / 0282 654 50 54

Biruni Üniversitesi iletişim Haberi

Biruni Üniversitesi iletişim

Zeytinburnu’nda 6 fakülte ve 1 meslek yüksek okulu olarak kurulan Biruni Üniversitesi merkez kampüsünde; ameliyathaneler,  laboratuar ve kütüphaneler ön planda tutularak,mimarisini eğitim alanlarına  göre şekillendirirken   iklimlendirme çözümlerinde, Samsung Teknoklima ile ilerleme kararı aldı.Teknoklima’nın bu özel proje için sunduğu kusursuz mühendislik tasarımı ile birlikte  doğru çözümleme,ileri teknoloji imkanlarının kullanılacağı uygulamalarla Üniversite için en doğru iklimlendirme projesi uygulanacak.



Samsung Sistem Klimalarının üstün teknik özellikleri projede kullanılacak



Biruni Üniversitesi bünyesinde bulunan kütüphaneler,  laboratuar ve sınıflarda kullanılacak Samsung cihazlarının üstün teknolojik özellikleri, ses düzeyleri,çevreci yaklaşımları ile istenilen şartları sağlamasının yanı sıra, EUROVENT sertifikası ile tasdiklenen Samsung VRF ürünlerinin enerji verimlilikleri  ile işletme maliyetlerinin düşmesi, leed sertifikası alacak binalarda  tercih edilme nedeni.


Projeyi değerlendiren Teknoklima satış mühendisi Yasin Us “Oniki senelik sektör tecrübemizi her gün geliştirerek...