29 / 03 / 2024

Biruni Üniversitesi Samsung Teknoklima ile el sıkıştı!

Biruni Üniversitesi Samsung Teknoklima ile el sıkıştı!

Türkiye eğitim sektörünün en önemli markalarından Okyanus Holding iştiraki Okyanus Gayrimenkul A.Ş. bir ilki gerçekleştirerek, Türkiye’nin en kapsamlı sağlık üniversitesini kurdu. Biruni Üniversitesi Samsung Teknoklima ile el sıkıştı.



Zeytinburnu’nda 6 fakülte ve 1 meslek yüksek okulu olarak kurulan Biruni Üniversitesi merkez kampüsünde; ameliyathaneler,  laboratuar ve kütüphaneler ön planda tutularak,mimarisini eğitim alanlarına  göre şekillendirirken   iklimlendirme çözümlerinde, Samsung Teknoklima ile ilerleme kararı aldı.Teknoklima’nın bu özel proje için sunduğu kusursuz mühendislik tasarımı ile birlikte  doğru çözümleme,ileri teknoloji imkanlarının kullanılacağı uygulamalarla Üniversite için en doğru iklimlendirme projesi uygulanacak.


 


Samsung Sistem Klimalarının üstün teknik özellikleri projede kullanılacak


 


Biruni Üniversitesi bünyesinde bulunan kütüphaneler,  laboratuar ve sınıflarda kullanılacak Samsung cihazlarının üstün teknolojik özellikleri, ses düzeyleri,çevreci yaklaşımları ile istenilen şartları sağlamasının yanı sıra, EUROVENT sertifikası ile tasdiklenen Samsung VRF ürünlerinin enerji verimlilikleri  ile işletme maliyetlerinin düşmesi, leed sertifikası alacak binalarda  tercih edilme nedeni.


Projeyi değerlendiren Teknoklima satış mühendisi Yasin Us “Oniki senelik sektör tecrübemizi her gün geliştirerek , her ölçekteki işe aynı özeni gösteriyoruz.  Teknoloji lideri markamızın bize sunmuş olduğu ekstra  performanslı cihazları doğru mühendislik çalışmalarımız  neticesinde maksimum verim ve konforu, minimum yatırım ve işletme maliyetlerini müşterilerimize  sunuyoruz. Herşeyden önemlisi doğru ticari ilişkiler geliştirerek  ‘’güven’’ yaratıyoruz” dedi.


Okyanus holding Genel Müdürü Alaattin MERT ise yaptığı değerlendirmede “Samsung Teknoklima’yı seçme nedenimiz; bizlere sunulan marka güvenilirliğinin yanı sıra,operasyon yönetiminin en hızlı şekilde yürümesi ve sürece kazandırdığı ivme ile markanın farklı teknolojik özellikleri,sektör tecrübesi ve fiyat avantajıdır” dedi.



Geri Dön