25 / 04 / 2024

biruni üniversitesi nerede

biruni üniversitesi nerede

İstanbul'daki özel üniversiteler Topkapı-Yenibosna arasında tıp fakültesi yapacak yer arıyor. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Bilimleri Kampüsü Topkapı Maltepe'de, Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Merkezefendi'de hayata geçti...

Biruni Üniversitesi nerede?

Biruni Üniversitesi Ana Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki Biruni Üniversitesi nerede? Biruni Üniversitesi'ne nasıl gidilir? Biruni Üniversitesi'ne giden İETT otobüsleri hangileri? Biruni Üniversitesi ücretleri ve taban puanları nasıl?

Biruni Üniversitesi Samsung Teknoklima ile el sıkıştı!

Türkiye eğitim sektörünün en önemli markalarından Okyanus Holding iştiraki Okyanus Gayrimenkul A.Ş. bir ilki gerçekleştirerek, Türkiye’nin en kapsamlı sağlık üniversitesini kurdu. Biruni Üniversitesi Samsung Teknoklima ile el sıkıştı.

Biruni Üniversitesi'nde inşaat çalışmaları 1 ay sonra bitecek!

Biruni Üniversitesi Topkapı Kampüsü'nde inşaat çalışmaları 1 ay sonra tamamlanacak. İç mekan tasarımları devam eden Biruni Üniversitesi'nde tanıtım günleri devam ediyor. Üniversite 2014 - 2015 öğretim yılında açılacak.

Biruni Üniversitesi, 2014-2015 eğitim yılında açılacak!

Biruni Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Yüksel, üniversitede hazırlık sınıfı olmayacağını belirterek, "Hazırlık sınıfının tüm programını, 950 saat İngilizce'yi birinci sınıfa koyuyoruz. Öğrencilerimiz 4 yılda mezun olacak" dedi...

Meclis'e sunulan teklifle İstanbul'a yeni bir vakıf üniversitesinin kurulması isteniyor!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve arkadaşlarının imzasını taşıyan Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Teklifte İstanbul'a yeni bir vakıf üniversitesi kurulması da yer alıyor...

Afetzede aileler için dönüşebilir barınma üniteleri tasarlanacak

Bursa’nın mimari tasarım sektöründe tek tasarım merkezi unvanına olan Hasan Sözüneri Mimarlık Tasarım Merkezi üniversite-sanayi işbirliği kapsamında Biruni Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü ile protokol imzaladı. İşte haberin ayrıntıları...

Biruni Üniversitesi mart ayında akademik başvuru ilanı yayımladı! İşte o ilanda yer alan başvuru şartları neler?

Biruni Üniversitesi, kadrolar için adaylarda aranacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) ve Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) puanlarına ilişkin şartları da açıkladı. Adayların, ALES'ten en az 70 ve YDS'den en az 60 puan almaları gerekiyor.

Biruni Üniversitesi çok sayıda akademik personel alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Biruni Üniversitesi çok sayıda akademik personel alacağını duyurdu. Kadro dağılımı ve başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar…

Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın! Son başvuru tarihi 25 Şubat 2023!

Biruni Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanını yayımladı. Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın! Son başvuru tarihi 25 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

Biruni Üniversitesi Zeytinburnu'nda butik otel yapacak!

Biruni Üniversitesi, Zeytinburnu'ndaki kampüsün arkasında butik otel projesine başlıyor. Biruni Otel projesi 257 yatay ve 127 oda kapasiteli olacak...

Biruni Üniversitesi'nden Florya'ya hastane yatırımı!

Prof. Dr. Adnan Yüksel, Türkiye'nin sayılı çocuk nörologlarından ve genetik uzmanlarından biri. Bezmialem Üniversitesinin kurucu rektörlüğünü yapan Yüksel, 2014 yılında ailesinin bütün mallarını vakıfa bağışladı ve üniversite kurdu.

İzmir Marka 333 nerede?

Marka 333 İzmir projesi Özdeker İnşaat tarafından Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü'ne yakın konumda hayata geçiriliyor. Peki, İzmir Marka 333 nerede?

Manisa Celal Bayar Üniversitesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Kura çekimi için 225 adet başvuru yapılan TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler satışa sunuluyor. Peki Manisa Celal Bayar Üniversitesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Özel üniversiteler Topkapı Yenibosna arasında tıp fakültesi için yer arıyor!

İstanbul'daki özel üniversiteler Topkapı-Yenibosna arasında tıp fakültesi yapacak yer arıyor. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Bilimleri Kampüsü Topkapı Maltepe'de, Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Merkezefendi'de hayata geçti...

Biruni Üniversitesi nerede?

Biruni Üniversitesi Ana Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki Biruni Üniversitesi nerede? Biruni Üniversitesi'ne nasıl gidilir? Biruni Üniversitesi'ne giden İETT otobüsleri hangileri? Biruni Üniversitesi ücretleri ve taban puanları nasıl?

Ankara Sofa Loca nerede?

Ankara Sofa Loca nerede sorusuna Ankara Etimesgut bölgesinde cevabı veriliyor. Konutkent’in karşısındaki arsa üzerinde, Başkent Üniversitesi Kampüsü’nün hemen yanında konumlanıyor. Projede satış süreci Kasım ayında başlayacak...

biruni üniversitesi nerede Haberi

biruni üniversitesi nerede


İstanbul'da sayısını hızla artıran özel üniversiteler Topkapı ve Yenibosna arasında tıp fakültesi yapacak yer arıyor. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Topkapı Sağlık Bilimleri Kampüsü Topkapı Maltepe'de, Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ni Merkezefendi'de hayata geçirildi.


Biruni Üniversitesi tıp fakültesi için yer arıyor

2014 yılında Dünya Eğitim Vakfı tarafından kurulan ve Diş Hekimliği Fakültesi'ni Merkezefendi'de açan Biruni Üniversitesi aynı lokasyonda Tıp Fakültesi için yer arıyor. 2014 yılında Dünya Eğitim Vakfı tarafından kurulan Biruni Üniversitesi adını müslüman bilim adamı Biruni'den alıyor. 




Fakülteler:

Diş Hekimliği Fakültesi

Eczacılık Fakültesi

Eğitim Fakültesi

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Sağlık Bilimleri Fakültesi

Tıp Fakültesi


Enstitüler:

Eğitim Bilimleri Enstitüsü

Fen Bilimleri Enstitüsü

Sağlık Bilimleri Enstitüsü


Biruni Üniversitesi nerede?

10. Yıl Caddesi Protokol Yolu No: 45  34010 Topkapı İstanbul



Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Topkapı Sağlık Bilimleri Kampüsü Topkapı Maltepe'de hayata geçti


Koç Üniversitesi Zeytinburnu Maltepe'deki eski...