18 / 04 / 2024

MEF Üniversitesi nerede?

MEF Üniversitesi nerede?

MEF Üniversitesi, İstanbul Maslak'ta eğitime başlıyor. Arıkanlı Holding, İbrahim Arıkan Eğitim ve Bilim Araştırmaları Destekleme Vakfı tarafından kurulan MEF Üniversitesi'nin yönetmelikleri Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki MEF Üniversitesi nerede?



MEF Dersaneleri'nden sonra MEF Üniversitesi de İbrahim Arıkan Eğitim ve Bilim Araştırmaları Destekleme Vakfı kurumu olarak eğitim öğretime başlıyor. MEF Üniversitesi Lisans ve Önlisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği ile MEF Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.


Peki MEF Üniversitesi nerede? MEF Üniversitesi'ne nasıl gidilir? MEF Üniversitesi kampüsü İstanbul'un neresinde? İstanbul MEF Üniversitesi kampüsü nerede kuruldu? İşte cevabı...


MEF Üniversitesi, 19 Nisan 2012 tarih ve 6296 sayılı Kanun doğrultusunda İbrahim Arıkan Eğitim ve Bilim Araştırmaları Destekleme Vakfı tarafından kuruldu. 2014-2015 eğitim öğretim yılında öğrenci alan MEF Üniversitesi'nin kampüsü Maslak’ta yer alıyor. 


İTÜ Ayazağa Metro istasyonu'na yürüme mesafesinde MEF Üniversitesi Maslak Kampüsü, kampüs yanında bulunan dev kültür sanat platformu ile dikkat çekiyor.


MEF Üniversitesi nerede?


MEF Üniversitesi bölümleri!


MEF Üniversitesi Maslak kampüsünde Eğitim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi bulunuyor.


MEF Üniversitesi nerede?


MEF Üniversitesi ücretleri 2014!


MEF Üniversitesi 2014-2015 Akademik Yılı'nda tüm öğrencilerini yüzde 100, yüzde 75, yüzde 50 ve yüzde 25 oranında burslu olarak aldı. 


MEF Üniversitesi nerede?



MEF Üniversitesi 2014-2015 Akademik Yılı burs oranlarına göre; belirtilen eğitim-öğretim ödeme şekilleri ile toplamda bir yıllık ödenmesi gereken tutar aşağıdaki tabloda belirtiliyor.


MEF Üniversitesi nerede?


Peşin ödemede yüzde 6 indirim yapılan üniversitede, kayıt sırasında anlaşmalı bankalarıın standlarında ilki kayıt sırasında olmak üzere 9 eşit taksitte ödeme olanağı da sunuluyor.


MEF Üniversitesi'nin Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliklerin indirmek için tıklayın!


MEF Üniversitesi iletişim!


MEF Üniversitesi nerede?


Adres: Ayazağa Cad. No.4 34396 Maslak - Sarıyer - İstanbul

Tel : 0 212 395 36 00    

Faks : 0 212 395 36 92

E-posta: [email protected]

Web: www.mef.edu.tr


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


Geri Dön