25 / 04 / 2024

Biruni Üniversitesi ulaşım

Biruni Üniversitesi ulaşım

Biruni Üniversitesi Ana Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki Biruni Üniversitesi nerede? Biruni Üniversitesi'ne nasıl gidilir? Biruni Üniversitesi'ne giden İETT otobüsleri hangileri? Biruni Üniversitesi ücretleri ve taban puanları nasıl?

Biruni Üniversitesi Samsung Teknoklima ile el sıkıştı!

Türkiye eğitim sektörünün en önemli markalarından Okyanus Holding iştiraki Okyanus Gayrimenkul A.Ş. bir ilki gerçekleştirerek, Türkiye’nin en kapsamlı sağlık üniversitesini kurdu. Biruni Üniversitesi Samsung Teknoklima ile el sıkıştı.

Biruni Üniversitesi çok sayıda akademik personel alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Biruni Üniversitesi çok sayıda akademik personel alacağını duyurdu. Kadro dağılımı ve başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar…

Ankara Ulaşım Ana Planı son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi tarafından yapılan Ankara Ulaşım Alanı 2038 Ulaşım master planı ve nazım plan çalışmasının akıbeti belirsiz.

Rize Ulaşım Master Planı protokolü imzalandı!

RİZE Belediyesi ile Gazi Üniversitesi, Kent içi Ulaşım Teknolojileri Erişilebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUTEM) yetkilileri arasında ‘Rize Ulaşım Master Planı’ protokolü imzalandı.

İzmir Siena Loft ulaşım!

Teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında yapılması planlanan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. İzmir Siena Loft ulaşım bilgileri kapsamında Katip Çelebi Üniversitesi'ne 450 metre uzaklıkta bulunuyor.

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım!

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım bilgileri kapsamında proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Projede 30 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Inİstanbul Gala Konutları ulaşım!

Inİstanbul Gala Konutları ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği projenin satış süreci devam ediyor.

Inİstanbul Gala Rezidans ulaşım!

Inİstanbul Gala Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başladığı projede lansmana özel avantajlar devam ediyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor. Teslim tarihi 2017 yılının son çeyreği olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.

Topkapı Inİstanbul ulaşım!

Topkapı Inİstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Proje 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.

Çukurova Üniversitesi Çevre ve Ulaşım Çalıştayı düzenleyecek!

Adana'daki Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Peyzaj Mimarlığı Bölümü, TÜBİTAK'ın da desteğiyle, 13- 14 Mayıs tarihlerinde uluslararası katılımlı "Çevre ve Ulaşım Çalıştayı" düzenleyecek.

Seğmen Bağlıca Konutları ulaşım!

Seğmen Bağlıca Konutları ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara İl'i Etimesgut İlçe' sinde Bağcılar semtinde Başkent Üniversitesi' nin arka tarafında yer alıyor. Projede toplam 435 adet daire bulunuyor.

Sümer Hukuk Kent ulaşım!

Toplam 420 adet daireden oluşan Sümer Hukuk Kent projesinde daireler 4 oda 1 salon ve home office şeklinde dizayn edildi. Sümer Hukuk Kent ulaşım bilgileri kapsamında Abdullah GÜL Üniversitesi Sümer Kampüsü yanında yer alıyor.

Servi Stüdyoları ulaşım!

Toplam 192 adet stüdyo daireden oluşan projedeki daireler 27 metrekare alan olarak tasarlandı. Proje Savaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Servi Stüdyoları ulaşım bilgileri kapsamında Sakarya Üniversitesi' ne yakın bulunuyor.

Biruni Üniversitesi ulaşım Haberi

Biruni Üniversitesi ulaşım

Dünya Eğitim Vakfı tarafından kurulan Biruni Üniversitesi'nin Ana Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Biruni Üniversitesi, Dünya Eğitim Vakfının başvurusunun sonucunda 27 Şubat 2014 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) kabul edilen 6525 sayılı kanunla, Türkiye Cumhuriyeti Yüksek Öğretim Sistemi içerisinde, kamu tüzel kişiliğine sahip bir Vakıf Üniversitesi olarak yerini aldı.


Biruni Üniversitesi'nde hangi bölümler var? 


Rektörlüğünü Prof. Dr. Adnan Yüksel'in yaptığı Biruni Üniversitesi'nde Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Mühendis ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Tıp Fakültesi bulunuyor.





Biruni Üniversitesi'nde Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü de yer alıyor.


Biruni Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nun bölümleri ise şunlar; Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Çocuk Gelişimi, Diyaliz, Elektronörofizyoloji, Fizyoterapi, İlk ve Acil Yardım, Odyometri, Optisyenlik, Perfüzyon Teknikleri, Podoloji, Radyoterapi,...