26 / 04 / 2024

Biruni Üniversitesi projesi

Biruni Üniversitesi projesi

Türkiye eğitim sektörünün en önemli markalarından Okyanus Holding iştiraki Okyanus Gayrimenkul A.Ş. bir ilki gerçekleştirerek, Türkiye’nin en kapsamlı sağlık üniversitesini kurdu. Biruni Üniversitesi Samsung Teknoklima ile el sıkıştı.

Afetzede aileler için dönüşebilir barınma üniteleri tasarlanacak

Bursa’nın mimari tasarım sektöründe tek tasarım merkezi unvanına olan Hasan Sözüneri Mimarlık Tasarım Merkezi üniversite-sanayi işbirliği kapsamında Biruni Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü ile protokol imzaladı. İşte haberin ayrıntıları...

Biruni Üniversitesi mart ayında akademik başvuru ilanı yayımladı! İşte o ilanda yer alan başvuru şartları neler?

Biruni Üniversitesi, kadrolar için adaylarda aranacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) ve Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) puanlarına ilişkin şartları da açıkladı. Adayların, ALES'ten en az 70 ve YDS'den en az 60 puan almaları gerekiyor.

Biruni Üniversitesi çok sayıda akademik personel alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Biruni Üniversitesi çok sayıda akademik personel alacağını duyurdu. Kadro dağılımı ve başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar…

Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın! Son başvuru tarihi 25 Şubat 2023!

Biruni Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanını yayımladı. Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın! Son başvuru tarihi 25 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Gaziantep Üniversitesi’ndeki konut projesinin imar planı iptal edildi!

Gaziantep Üniversitesi ve TOKİ iş birliğinde Şahinbey’in üniversite bölgesindeki alan için toplu konut projesi planlandı. Mahkeme, Gaziantep Üniversitesi’ndeki konut projesinin imar planını iptal etti.

Adıyaman Üniversitesi Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi TBMM'de!

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk İzleme Merkezi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çeşme Projesi 'emlak projesi' mi?

Çeşme Projesi'ni Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Dr. Engin Önen anlattı. Önen, projenin bir emlak projesi olduğunu belirtti.

İFM projesi ile İstanbul faizsiz finansın merkezi olacak!

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut, "İstanbul Finans Merkezi projesi ile İstanbul'un sadece finansın değil, faizsiz finansın da merkezi olacağına inanıyorum" dedi...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi çalışmaları kapsamında Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı önündeki katlı kavşakta asfalt döküm çalışmalarına başlandı. 

Büyükçekmece Belediyesi ve Arel Üniversitesi’nden ortak dönüşüm projesi!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ile kentsel dönüşümde ortak bir projeye imza attı.

ODTÜ Tüneli Projesi’ne yürütmeyi durdurma kararı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Melih Gökçek ile Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) yönetiminin 2017 yılında protokolünü imzaladığı ‘ODTÜ Tüneli Projesi’ hakkında yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlük binası yapım projesi mecliste!

Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlük binası yapım projesinin bütçesi ve akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ege Üniversitesi Millet Bahçesi ile ilgili 9 soru!

Ege Üniversitesi yerleşkesinde yapılacağı açıklanan millet bahçesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Biruni Üniversitesi projesi Haberi

Biruni Üniversitesi projesi

Zeytinburnu’nda 6 fakülte ve 1 meslek yüksek okulu olarak kurulan Biruni Üniversitesi merkez kampüsünde; ameliyathaneler,  laboratuar ve kütüphaneler ön planda tutularak,mimarisini eğitim alanlarına  göre şekillendirirken   iklimlendirme çözümlerinde, Samsung Teknoklima ile ilerleme kararı aldı.Teknoklima’nın bu özel proje için sunduğu kusursuz mühendislik tasarımı ile birlikte  doğru çözümleme,ileri teknoloji imkanlarının kullanılacağı uygulamalarla Üniversite için en doğru iklimlendirme projesi uygulanacak.



Samsung Sistem Klimalarının üstün teknik özellikleri projede kullanılacak



Biruni Üniversitesi bünyesinde bulunan kütüphaneler,  laboratuar ve sınıflarda kullanılacak Samsung cihazlarının üstün teknolojik özellikleri, ses düzeyleri,çevreci yaklaşımları ile istenilen şartları sağlamasının yanı sıra, EUROVENT sertifikası ile tasdiklenen Samsung VRF ürünlerinin enerji verimlilikleri  ile işletme maliyetlerinin düşmesi, leed sertifikası alacak binalarda  tercih edilme nedeni.


Projeyi değerlendiren Teknoklima satış mühendisi Yasin Us “Oniki senelik sektör tecrübemizi her gün geliştirerek...