27 / 04 / 2024

bitcoin düşüşe geçti

bitcoin düşüşe geçti

Kripto para birimlerinin başı Bitcoin 60 bin dolarlık dirence yaklaştı ve ardından geriledi. Bitcoin 58 bin dolardan 55 bin dolara düştü.

Mevduat faizleri yeniden yükselişe geçti!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Türk Lirası mevduat faizleri, beş haftalık düşüş serisinden sonra geçtiğimiz hafta yeniden yükselişe geçti. Ancak paylaşılan bilgilere göre mevduat faizlerinin yeniden yükselişe geçeceği belirtildi.

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

Çin'de konut fiyatları düşüşe geçti!

Çin'deki büyük şehirlerde kasım ayında konut fiyatları düşüşe geçti. Çin kentlerinde konut fiyatları geçen yılın aynı dönemine göre karışık iniş çıkışlar sergiliyor.

Dolar/TL düşüşe geçti! Bugün dolar/TL kuru ne kadar oldu? 27 Ekim Cuma dolar kaç TL?

Dün Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Banka, faizleri politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 35'e yükseltti. Kararın ardından piyasalarda hareketlilik görülürken dolar kuru bugün güne düşüşle başladı. 27 Ekim Cuma dolar ne kadar oldu? 

İnşaat sektöründen dev indirim haberi! Demir fiyatları düşüşe geçti! 1 ton demir ne kadar oldu?

Son zamanlarda inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları, Ticaret Bakanlığı'nın merceğine girdi. Bakanlık denetimlerin artırılıp yaptırımlar uygulanacağını açıklamıştı. İnşaat malzemeleri tarafından ilk adım demirden geldi. Demir fiyatlarına indirim geldi ve fiyatlar düşüşe geçti.

Dolar ve Euro yükselişe geçti! Bugün 1 dolar ne kadar, euro ve sterlin ne kadar? 29 Ağustos 2023!

Dolar ve Euro yükselişe geçti... Uluslararası döviz piyasalarında hareketlilik devam ediyor... Bugün 1 dolar ne kadar, euro ve sterlin ne kadar? 29 Ağustos 2023 son dakika güncel döviz kurları...

Petrol fiyatları yükselişe geçti! Brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Haftanın ikinci işlem gününde Asya ticaretinde petrol fiyatları yükselişe geçti. Arzın daha da daralacağına dair beklentiler, talepte zayıflık olascağına yönelik kaygıları yatıştırdı. Peki brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

FED'in faiz açıklaması altını vurdu, altın fiyatları hızla düşüşe geçti! Analistler peş peşe açıkladı!

FED'in faiz açıklaması altın fiyatlarını olumsuz etkiledi... Gram altın aniden düşüşe geçti ve yatırımcılar ne yapacaklarını bilemedi... İşte altın fiyatlarındaki son durum...

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

Market Endeksi 14 ay sonra ilk kez düşüşe geçti!

Tüketici Birliği Federasyonu, bu yılın Mayıs ayına ait Market Endeksi’ni duyurdu. Bu kapsamda Market Endeksi 14 ay aradan sonra ilk kez düşüşe geçti. İşte detaylar...

Kripto para piyasası toparlandı! Bitcoin düşüş serisine son verdi!

Son zamanlarda risk iştahının düşük olduğu ve satışların ağır bastığı kripto para piyasası, Amerika’dan gelen haberle toparlanmaya başladı. 26.700 dolar seviyesindeki destek bölgesine tutunan Bitcoin, ABD’de borç tavanı krizinin çözüme kavuşmasıyla Senato’dan geçmesiyle yükselişe geçti.

Zam şampiyonu soğanın fiyatı düşüşe geçti! Soğan ne kadar, kaç TL oldu?

Mart ayının zam şampiyonu soğanın hasatı başladı. Adana’da 31 Mart’ta hasadına başlandığında tarlada 17-18 liraya tezgahlarda yer alan soğanın fiyatı, ürün bolluğu ve ihracat yasağı nedeniyle 4-5 liraya kadar düştü. 

bitcoin düşüşe geçti Haberi

bitcoin düşüşe geçti

Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi olan Bitcoin, perşembe günü başlayan yükselişine devam etti ve 58 bin dolara ulaştıktan sonra tekrar aşağıya dönerek 55 bin dolar seviyesine geriledi ve oradan da 55.600 doların üzerine çıktı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; son 24 saatte 55,321.85 ve 58,363.31 dolar arasında seyreden Bitcoin, yüzde 2.57 azalarak  55,653.92 dolara düştü ve haftalık kazancı da yüzde 2.71 olarak hesaplandı. Bitcoin’in toplam piyasa hacmi ise, yaklaşık 33 milyar dolar düşerek 1.0 trilyon 38.89 milyar dolara kadar geriledi.

Kripto para piyasalarının ikinci büyük birimi Ethereum da son 24 saatte yüzde 1.60 düşüşle 3,400.93 dolara gerilerken, haftalık kazancı yüzde 22.71 düzeyindeydi ve birimin piyasa hacmi de 392.42 milyar dolara geriledi.

Kripto para piyasalarının üçüncü büyük birimi olan Binance Coin de...