19 / 04 / 2024

bitcoin fiyatı

bitcoin fiyatı

Bitcoin'deki sert düşüş piyasaya yatırım yapan 44 ülkeyi harekete geçirdi. El Salvador'da 44 ülkenin katılımıyla Bitcoin toplantısı gerçekleştirilecek. Öte yandan kripto para uzmanları kripto paraların getirdiği risklere karşı uyarılarını tekrarladı.

Bitcoin o ülkenin resmen para birimi oldu! Vergi için de kullanılacak

Kripto para birimi Bitcoin, Orta Afrika Cumhuriyeti’nde resmi para birimi oldu. Orta Afrika Cumhuriyeti, dünya üzerinde El Salvador'dan sonra bitcoini resmi para birimi olarak kabul eden ikinci ülke oldu.

Bitcoin'de ETF rüzgarı sona erdi mi? Bitcoin fiyatı yüzde 20 geriledi...

İlk spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının 11 Ocak 2024'te piyasaya sürülmesinden bu zamana kadar, Bitcoin fiyatı yaklaşık yüzde 20 oranında geriledi ve yeniden 40 bin doların altını görmüş oldu. İşlem hacmi en yüksek olan kripto para biriminde düşüşün devam ettiği kaydedildi. 

Bitcoin fiyatında sert düşüş yaşandı...

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) onay verdiğini açıklamasından sonra kripto paralarda hareketlilik yaşanmaya devam etti. Buna göre, ETF emirlerinin gelmeye başlaması ile hızlı bir artışla 49 bin doları aşan Bitcoin bugün 42 bin 755 dolar se

Bitcoin son 26 ayın zirvesinde! Bitcoin 48 bin doları geçti...

Bitcoin fiyatı, SEC'in spot Bitcoin ETF'lerine onay vermesinin ardından anlamlı bir tepki göstermezken; ETF emirlerinin gelmeye başlaması ile birlikte hızlı yükseliş ile 49 bin doları aştı ve 26 ayın zirvesine çıktığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Bitcoin fiyatında sert dalgalanma

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC), iShares'in spot ETF (Borsa Yatırım Fonu) ihraç etmesine onay verdiği yönündeki haberlerle Bitcoin rakamları çok sert dalgalandı.

Bitcoin haftaya sert bir düşüşle başladı! Kripto para piyasasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin fiyatı haftaya başlarken ani bir düşüş ile karşılaştı ve 27.500 dolar seviyelerine kadar indi. Analistler, gelişmelere göre Bitcoin’in 28,350 dolara çıkabileceği gibi, 26,350 dolar civarında destek bulabileceğini belirtiyor.

Bitcoin ne zaman 30 bin dolar olacak? Analistler tarih verdi. Hemen bakın!

Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin (BTC), istikrarlı bir şekilde yükselerek 27,000 doların üzerine çıktı. Analistler fiyatın Ekim 2023’te 30,000 dolara, hatta 32,000 dolara kadar yükseleceğini tahmin ediyor.

Bitcoin yükselerek iki ayın zirvesini gördü

Bitcoin fiyatı, 28 bin 498 dolara kadar yükselerek iki ayın zirvesini gördü. Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak, piyasadaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Bitcoin’in gelecekteki fiyatı ne olacak? 1 milyon dolara kadar çıkacak mı?

Bitcoin (BTC) fiyatları son dönemde durgunluk yaşasa da gelecek 5-6 yıl için farklı tahminler yapılıyor. Bitcoin için bu dönemde 46 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değer kazanacağı şeklinde analiz yapılıyor. İşte BTC için yapılan 10 farklı değerlendirme.

Kripto piyasasında heyecan yaratan araştırma! Bitcoin 42 bin doları aşabilir!

Kripto araştırma şirketi K33 Research, olası bir Spot Bitcoin ETF onayının piyasalarda yaratabileceği etkilere ilişkin bir rapor yayımladı ve “Bu durumda Bitcoin 100 gün sonra 42.000 dolar fiyat seviyelerini aşabilir” ifadesini kullandı.

Bitcoin yıl sonunda bu kadar olacak! Dev banka son dakika vererek açıkladı! Evi arabayı satmadan buraya bakın!

Standard Chartered, ünlü bir banka olarak Bitcoin fiyat tahminlerini güncelledi. Banka analistleri, Bitcoin'in 2023 yılında 50.000 dolar ve 2024'ün sonunda ise 120.000 dolar seviyelerine ulaşabileceğini düşünüyor.

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın ABD pazarında, serbest piyasa fiyatından yaklaşık olarak 3 bin dolar daha ucuza satılıyor. İşte detaylar...

Bitcoin'de sert yükseliş! Son 13 ayın en yüksek seviyesi!

Bitcoin'nin fiyatı, yüzde 3,38 artarak 31 bin 500 dolar ile 13 ayın en yüksek seviyesini gördü.

Yeni yükselme Stacks (STX)'den geldi! Değeri yüzde 30 arttı

Stack (STX), ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), aracılığı ile onaylanan token olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bitcoin fiyatının çıkmasıyla beraber, BTC üzerine kurulmuş bir akıllı sözleşme katmanı olan Stacks (STX) fiyatı da iki gündür yükseliş gösterdi.

bitcoin fiyatı Haberi

bitcoin fiyatı

Kripto paralar elde ettikleri kazanımları kaybederek yeniden düşüşe geçti. Bitcoin yüksek enflasyon ve yükselen faiz oranları kaygılarından dolayı Asya piyasalarında yüzde 5 değer kaybederek 29 bin 700 dolardan işlem gördü. 

Sabit coin olarak adlandırılan TerraUSD'nin büyük çöküşü riskli yatırımların satışı arasında zaten düşmekte olan kripto piyasalarını daha da dalgalandırdı. Bu görünümde dünyanın en büyük kripto parası olan Bitcoin son düşüşle bu ay değerinin beşte birini kaybetmiş oldu. 

Fiyat sitesi coingecko'ya göre geçen hafta dolara karşı 1,1 sabit fiyatı kıran ve halen 0,14 dolar seviyesinden işlem gören TerraUSD sabit coinlere öze ilgi çekti ve kripto sisteminde oynadığı rolün önemini gösterdi. Bu ilginin bir kısmı mali düzenleyicilerden geldi. 

Fransa Merkez Bankası Başkanı Francois Villeroy de Galhau düzenlediği bir basın toplantısında kripto değerlerin düzenlenmemeleri, istikrarlı ve...