26 / 04 / 2024

bitcoin güncel durum

bitcoin güncel durum

Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi Bitcoin, 54 bin doların altına düşmesinin ardından yapılan işlemlerle 57 bin doları geçti.

18 Ağustos Cuma dolar ne kadar oldu? Dövizciye gitmeden önce herkes baksın! İşte güncel dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru fiyatlarındaki son durum haftanın son işlem gününde vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 18 Ağustos Cuma dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira? Bugün dolar ne kadar ? Dövizciye gitmeden önce herkes baksın! İşte güncel dolar/TL kuru.

Motorin fiyatları 37 TL'ye dayandı! İşte güncel BP, Opet, PO 1 Ağustos 2023 fiyat listesi!

Üst üste zam gelen motorin fiyatları 37 TL'ye dayandı. Peki akaryakıt fiyatlarında son durum ne oldu? İşte güncel BP, Opet, PO 1 Ağustos 2023 fiyat listesi....

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? Güncel altın fiyatları

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte güncel altın fiyatları.

Dolar zirveninde zirvesine fırladı! 23 Haziran 2023 güncel döviz kurları: 1 dolar ne kadar? Euro ve sterlinde son durum!

TCMB'nin faiz kararı ve Hazine Bakanı'nın serbest kambiyo rejimi açıklamalarıyla dolar/TL yeni bir rekor kırdı. Peki, dolar kaç TL, euro ve sterlin ne kadar? 23 Haziran 2023 Cuma güncel döviz kurları...

Altın fiyatları ters takla attı! Bugün 1 gram altın ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel altın fiyatları son durum!

Son dakika haberlerine göre, altın fiyatları yakından izleniyor. Önceki haftalarda rekor seviyelere ulaşan altın fiyatları, şu anda düşüş eğiliminde. Peki, altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL? İşte, 21 Haziran 2023 itibarıyla güncel altın fiyatları...

Demir hurda fiyatlarına zam geldi! Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Haziran 2023 hurda fiyat listesi 

Demir cevheri vadeli fiyatları son 6 ayın en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından demir fiyatlarında artış yaşandı. Bu durum demir hurda fiyatlaırına da zam olarak yansıdı. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Toyota fiyatları Haziran ayında zirve yaptı: En ucuzu 812 bin lira! İşte Toyota 2023 güncel fiyat listesi

Toyota'da fiyatlar zirve yaptı. Haziran ayının gelmesiyle birlikte otomobil fiyatları görülmemiş rakamlara ulaştı. Peki Toyota'da son durum ne?  İşte Toyota 2023 güncel fiyat listesi...

Benzin fiyatında son dakika! Akaryakıt fiyatları şu anda ne kadar? 23 Mayıs 2023 benzin ve motorin güncel fiyatlar!

Benzin ve motorine yeni zam mı geldi? Akaryakıt fiyatlarındaki son durum ne? İşte 23 Mayıs 2023 benzin ve motorin güncel fiyatlar!

Araç sahiplerine kara haber geldi, fiyatlar zamlanıyor! İşte 21 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları!

Motorinden sonra benzine de zam gelecek mi? Akaryakıt fiyatlarındaki son durum nedir? İşte 21 Mayıs 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklara kötü haber! Zam yolda! İşte 20 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları!

Motorinden sonra benzine de zam gelecek mi? Akaryakıt fiyatlarındaki son durum nedir? İşte 20 Mayıs 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri çok üzülecek! Çifte zam can yanacak! İşte 8 Mayıs Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin kaç TL oldu? Akaryakıtta son durum nedir? İşte 8 Mayıs Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Fındık fiyatlarına zam geldi mi? Güncel fındık fiyatları ne kadar oldu? 3 Mayıs 2023 fındık fiyat listesi

Fındık fiyatlarındaki son durum çiftçiler tarafından yakından takip ediliyor. ''Fındık fiyatları ne kadar, fınfık fiyatlarına zam geldi mi?'' sorusu gümdende yer alırken, güncel fındık fiyat listesi belli oldu. 3 Mayıs 2023 fındaık fiyat listesi.

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 26 Nisan Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum nedir? Benzin ve motorine yeni zam var mı? LPG’nin litresi ne kadar oldu? İşte 26 Nisan Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

bitcoin güncel durum Haberi

bitcoin güncel durum

Kripto para borsası para birimlerinden biri olan mi Bitcoin, ABD Hazine Bakanı Janet Yellen'ın, ülkesinde kripto paralar ile ilgili yeterli hukuksal çerçeve bulunmadığını ve bunun vurgulamaya değer bir konu olduğunu belirtmesinin ardından 54 bin dolara geriledi. Sputniknews'te yer alan habere göre; gerekli alımların yapılması sonrası Bitcoin 57 bin doların üzerine çıktı.

Decentrader Kurucu Ortağı Philip Swift, göstergelerin uzun vadeli boğa piyasasının devam edeceğini belirterek, "Bitcoin'in çakılmayacağını ve daha fazla yükselmeden önce konsolide olacağını düşünüyorum. Diğer birçok gösterge, BTC'nin çok daha fazla yükselme potansiyeli olduğunu ve döngünün bitmediğini gösteriyor" açıklamasında bulundu.



Kripto para piyasalarındaki toplam piyasa hacmindeki payı 2018 yılı Ağustos ayından sonra ilk kez yüzde 50'nin altına geriledi. Bitcoin'in payı yüzde 45'in de altına inerken,...