29 / 03 / 2024

bitcoin kaç dolara düşer

bitcoin kaç dolara düşer

Kripto para piyasası büyük bir düşüş yaşarken, Bitcoin için yapılan tahminler ise 30 bin doların altına ineceği yönünde. Rakamın ne kadar dibi göreceği ise merak konusu olurken, 21 dolar seviyesine kadar bir gerileme yaşanabileceği tahminler arasında.

Bitcoin ne zaman 30 bin dolar olacak? Analistler tarih verdi. Hemen bakın!

Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin (BTC), istikrarlı bir şekilde yükselerek 27,000 doların üzerine çıktı. Analistler fiyatın Ekim 2023’te 30,000 dolara, hatta 32,000 dolara kadar yükseleceğini tahmin ediyor.

Bitcoin yükselerek iki ayın zirvesini gördü

Bitcoin fiyatı, 28 bin 498 dolara kadar yükselerek iki ayın zirvesini gördü. Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak, piyasadaki son gelişmeleri değerlendirdi.

SEC Başkanı resmen açıkladı! ‘Bitcoin, menkul kıymet değil!’

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, Bitcoin'in "menkul kıymet" olmadığını tekrarladı. Kripto para birimini "emtia" olarak tanımlamaktan kaçındı.

Altın ve gümüş düşerken Bitcoin’de 500 dolar yükseliş var!

Dünya piyasalarında altının onsu 1900 doların altına gerilerken, Bitcoin, 26 bin 200 dolardan, 26 bin 800 dolara yükseldi. Bitcoin piyasasının toplam değeri de 520 milyar doların üzerini gördü.

Altın alacaklar buraya! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? 19 Eylül 2023 Salı canlı altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Ons altın bugün 1930 dolara yükseldi. Peki  Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? 19 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Bitcoin’in gelecekteki fiyatı ne olacak? 1 milyon dolara kadar çıkacak mı?

Bitcoin (BTC) fiyatları son dönemde durgunluk yaşasa da gelecek 5-6 yıl için farklı tahminler yapılıyor. Bitcoin için bu dönemde 46 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değer kazanacağı şeklinde analiz yapılıyor. İşte BTC için yapılan 10 farklı değerlendirme.

Rekor! Altın bilezik fiyatları fırladı! Hemen koşun, bakın! 13 Temmuz 2023 22-18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın bugün tarihi rekorunu kırdı. Ons altın 1959 dolara yükselirken gram altın 1660 TL barajını geçti. Altın bilezik fiyatları fırladı. 22-18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL? 13 Temmuz altın bilezik fiyatları...

Bitcoin yatırımcısının yüzü gülüyor! Kritik eşik aşıldı, gözler gelecekte

Kripto paraların amiral gemisi Bitcoin, yeniden yükselişe geçti. Son iki ayın zirvesine çıkan Bitcoin, kritik 29 bin dolar seviyesini aşarak 31 bin dolara çıktı. Peki Bitcoin'de ne olacak? Uzman isim beklentisini paylaştı. İşte tüm detaylar...

Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 5 Haziran 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı Cuma günü 76,50 dolara kadar yükselerek günü 76,13 dolardan kapatmıştı. Peki bugün brent petrol ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 5 Haziran 2023 brent petrol varil fiyatı.

Altın bilezik fiyatları ne kadar? 27 Mayıs Cumartesi 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Bu hafta sert düşüşler yaşayan altın fiyatları seçim öncesi yükselişe geçti. Ons altın 1947 dolara kadar yükselirken gram altın fiyatı da arttı. Peki Altın bilezik fiyatları ne kadar? 27 Mayıs Cumartesi 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar? 19 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı

Dün  76,99 dolara kadar yükselen brent petrolün varil fiyatının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar? 19 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı.

Dolar bugün ne kadar? Euro ve sterlin kaç TL? 15 Mayıs Pazartesi dolar ne kadar? İşte dolara dair son durum!

Dolar 15 Mayıs Pazartesi günü ne kadar oldu? Dolar kaç TL? Dolar yeni güne yükseliş ile başladı. İşte 15 Mayıs Pazartesi dolar kuru…

Dolar ne kadar? Bugün euro kaç TL? 14 Mayıs Pazar dolar ne kadar? İşte dolara dair son durum!

Dolar 14 Mayıs Pazar günü ne kadar oldu? Dolar kaç TL? Dolar yeni güne yükseliş ile başladı. İşte 14 Mayıs Pazar dolar kuru…

bitcoin kaç dolara düşer Haberi

bitcoin kaç dolara düşer

Bitcoin tarihi düşüşlerinden birini yaşarken piyasalar ise tahminlerle çalkalanıyor.

Kripto para piyasasının öncüsü bitcoin için 30 bin doların altına ineceği tahminleri güçlenirken, ne kadar dibe ineceği ise merak konusu oldu.
 

Bitcoine yatırım yapan birçok kişi tahminlerin altını üstüne getirirken dip rakamın 21 bin dolar olacağı iddiaları piyasada kulaktan kulağa dolaşmaya başladı.

Geçenlerde Microstrategy’nin CFO’su Phong Le, Bitcoin fiyatının kaça kadar düşmesi gerektiğine “21 bin doların altı yanıtını”...