19 / 04 / 2024

bitlis prefabrik okul projeleri

bitlis prefabrik okul projeleri

Karmod açıklamasında görüşlerine yer verilen Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, Bitlis genelinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yaptırılan 10 prefabrik okul binasının yapımının tamamlandığını ve teslim edildiğini bildirdi.

Prefabrik konut bağışı için hükümete çok önemli çağrı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili vuran depremin ardından tüm Türkiye yardım seferberliği başlatırken, bölgede okul, konut sağlık hizmet tesisi gibi amaçlar içinde kullanılmak amacıyla inşa edilecek prefabrik yapılar için KDV’nin yüzde 1’e indirilmesi talep edildi.

Bitlis'te okullarda güçlendirme çalışmaları başladı!

Bitlis'te, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında eğitime verilen arada 9 okul depreme karşı güçlendirildi. 

Bitlis'te yeni imar yolları açıldı!

Bitlis'in Hizan Belediyesi tarafından ilçede 70 yıldır yapılmaya hizmetler hayata geçirildi. Bölgede, yeni imar yolları açılırken, 2 okul ve yurt binası yapılacak.

Bitlis'te 6 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

Bitlis Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor. İhale 27 Temmuz'da gerçekleşecek...

Çakmak Prefabrik hizmet kalitesini her geçen gün artıyor!

TKDK ve kalkınma ajanslarının desteklediği prefabrik okul, sağlık ocakları, otel, doğa turizminde kullanılan yapılar inşa ettiklerini dile getiren Çakmak Prefabrik Şirket Müdürü Ethem Çakmak, yeni dönemde yurt genelinde bilinirliklerini artırmak istediklerini söyledi.

Avcılar'da Suriyeliler için okul açıldı!

Ülkelerindeki savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınan Suriyeliler için Avcılar’da bir okul daha hizmete girdi. Prefabrik okulda ilk etapta 125 öğrencinin öğrenime başladığını vurgulayan Mehmet mazi, yeni kayıtlarla bu sayının artacağını bildirdi.

Van Toygun'da prefabrik okul inşa edildi!

Van’daki bir mezrada 7 öğrencinin tek odalı bir evde eğitim görmesi üzerine Milli Eğitim yetkilileri prefabrik okul yaptırdı. Tam donanımlı okul inşaası ise yazın.

Emin Korkmaz: Okul inşaatlarına 80 milyon TL ayırdık!

Bitlis Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, yapımı devam eden ve onarımda olan okul inşaatlarını inceledi.Okul inşaatlarına ve onarımlarına yaklaşık 80 milyon TL ayırdıklarını ifade eden Korkmaz, “Çocuklarımız için ne yapsak azdır" dedi.

Bitlis'te eğitime 78 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Bitlis Milli Eğitim Müdürlüğü, 2015-2016 yılı yatırım programı kapsamında il ve ilçelerdeki okul inşaatların devam ettiğini bildirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, yatırım programı kapsamında 78 milyon lira harcandığını söyledi.

Bitlis'te okul inşaatlarına 78 milyon lira yatırım yapıldı!

Bitlis Milli Eğitim Müdürlüğü, 2015-2016 yılı yatırım programı kapsamında il ve ilçelerdeki okul inşaatların devam ettiğini bildirdi.

Bitlis Hizan'daki 18 okul binası yenilendi!

Bitlis Hizan ilçe merkezi ve köylerindeki okullar tadilattan geçirildi. Hizan Milli Eğitim Müdürü Necdet İnan, yaptığı açıklamada, ilçe merkezi ve köylerindeki 18 okulu tadilattan geçirdiklerini söyledi.

Karmod Bitlis'te 10 prefabrik okul yaptı!

Karmod açıklamasında görüşlerine yer verilen Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, Bitlis genelinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yaptırılan 10 prefabrik okul binasının yapımının tamamlandığını ve teslim edildiğini bildirdi.

UNICEF Hatay'a prefabrik okul yaptırıyor!

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Suriyeli öğrenciler için 12 derslikli 2 prefabrike okul yaptırıyor. Projeyle çocukların öğrenim hayatlarının devam etmesi hedefleniyor.

bitlis prefabrik okul projeleri Haberi

bitlis prefabrik okul projeleri


Karmod Prefabrik, Bitlis genelinde 10 prefabrik okulun yapımını tamamlayarak teslim etti.  Karmod açıklamasında görüşlerine yer verilen Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, Bitlis genelinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yaptırılan 10 prefabrik okul binasının yapımının tamamlandığını ve teslim edildiğini bildirdi. 


Prefabrik okul yapılarının hızlı üretim ve kurulum kolaylığı ve ekonomik olması gibi nedenlerle derslik açığına önemli bir çözüm olarak tercih edildiğini belirten Yüceer, yapılan okulların bölge iklim koşulları düşünülerek üretildiğini vurguladı. 


Karmod Prefabrik tarafından Bitlis'te yapılan okulların 2'si 2 derslik 1 lojman, 8'i de 1 derslik 1 lojman şeklinde projelendirilerek üretildi. Prefabrik okullar, Bitlis'in Mutki ilçesinin Çatalerik, Çatalsöğüt köyleri, Merkeze Bağlı Üçkardeş köyü, Hizan ilçesinin Gayda ve Sürücüler köyleriyle Ağlak mezrası, Adilcevaz ilçesinin Esenkıyı köyü, Güroymak ilçesinin Işıklı, Gedikli ve Kekliktepe köylerinde inşa...