27 / 04 / 2024

bitmex

bitmex

Kripto para dünyasında yer yerinden oynamaya devam ederken Asya pazarında faaliyet gösteren ve finansal sorunlar nedeniyle para çekimlerini durduran kripto para borsası Bitmex, olası bir satınalma teklifini değerlendirdiğini duyurdu.

Kripto uzmanından Bitcoin yorumu: “750 bin dolar olacak!”

BitMEX borsasının eski CEO’su kripto uzmanı Arthur Hayes, Bitcoin'in (BTC) 2026 yılına kadar en az 750 bin dolara ulaşacağını iddia etti. Stars Arena hacklendi ve projenin havuzunda bulunan 3 milyon dolarlık AVAX çalındı.

Kripto para borsası Bitmex satılıyor mu? Şirket açıkladı teklif geldi

Kripto para dünyasında yer yerinden oynamaya devam ederken Asya pazarında faaliyet gösteren ve finansal sorunlar nedeniyle para çekimlerini durduran kripto para borsası Bitmex, olası bir satınalma teklifini değerlendirdiğini duyurdu.

Uzman analistten Altcoinler için korkunç tahmin! Altcoinler'de düşüş devam edecek mi?

Eski BitMex Kurucusu Arthur Hayes altcoinlere ilişkin değerlendirme yaptı. Ünlü analist Altcoinler'de daha fazla düşüş beklediğini belirtti. İşte detaylar...

Bitcoin düşecek mi, yükselecek mi? Kritik tahmin geldi...

BitMEX'in kurucu ortağı Arthur Hayes, Bitcoin'in teknoloji hisseleri ile korelasyonunun rekor seviyelere ulaştığını ve kripto para biriminin değerinin Haziran ayında 30 bin dolara kadar yükselebileceğini söyledi.

Bitcoin'de büyük düşüş tahmini! 30 bin dolara inecek

Bitcoin yatırımcılarına kritik haber kripto borsaı BitMEX'in kurucu ortağı Arthur Hayes'ten geldi. Hayes Bitcoin'in teknoloji hisseleriyle rekor seviyeye ulaştığını belirterek bu durumun kripto paranın değerinin Haziran ayına dek 30 bin dolara çekilebileceğini söyledi.

bitmex Haberi

bitmex

Başta Singapur ve Tayland pazarlarında faaliyet gösteren kripto para Borsası Bitmex Pazar günü takipçilerine yaptığı açıklamada ilgili taraflarla yapılan görüşmeler ve değerlendirme sonrası olası bir teklifi değerlendirmeye aldığını dile getirdi.

Asya merkezli kripto para platformu son haftalarda dijital varlık dünyasında finanslar zorluklar yaşayan platformlardan biriydi. Firma sektöre yayılan bir dizi temerrüt vakası sonrası Perşembe günü para çekme işlemlerini durdurduğunu duyurdu.

Bitmex resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Çok sayıda ilgili tarafla görüşmelerimizde kayda değer derecede ilerleme kaydedildi. Bu taraflardan biri gerekli durum değerlendirmelerini başlatabilmek için gizlilik şartlarını da içeren bir mutabakat muhtırasını içeren şartlar öne sürdü” ifadeleri kullanıldı.

Söz konusu şirket Cuma günü paylaştığı bir açıklamada ise sadece ticari cüzdanlardan çekim yapılmasına izin vereceğini diğer hesaplardan çekim işlemlerinin bir süre daha askıda kalmayı...