25 / 04 / 2024

Kripto para borsası Bitmex satılıyor mu? Şirket açıkladı teklif geldi

Kripto para borsası Bitmex satılıyor mu? Şirket açıkladı teklif geldi

Kripto para dünyasında yer yerinden oynamaya devam ederken Asya pazarında faaliyet gösteren ve finansal sorunlar nedeniyle para çekimlerini durduran kripto para borsası Bitmex, olası bir satınalma teklifini değerlendirdiğini duyurdu.



Başta Singapur ve Tayland pazarlarında faaliyet gösteren kripto para Borsası Bitmex Pazar günü takipçilerine yaptığı açıklamada ilgili taraflarla yapılan görüşmeler ve değerlendirme sonrası olası bir teklifi değerlendirmeye aldığını dile getirdi.

Asya merkezli kripto para platformu son haftalarda dijital varlık dünyasında finanslar zorluklar yaşayan platformlardan biriydi. Firma sektöre yayılan bir dizi temerrüt vakası sonrası Perşembe günü para çekme işlemlerini durdurduğunu duyurdu.

Bitmex resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Çok sayıda ilgili tarafla görüşmelerimizde kayda değer derecede ilerleme kaydedildi. Bu taraflardan biri gerekli durum değerlendirmelerini başlatabilmek için gizlilik şartlarını da içeren bir mutabakat muhtırasını içeren şartlar öne sürdü” ifadeleri kullanıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön